Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

SUZUKI SAMURAJ

<< < (14/45) > >>

draganco:
Ala mi jaka bese Masina, jednom izvukao iz Kaljuge Padzera 2,5 ili malo jaci.
Upao duboko do patosa, jes da je Japanac skakao na dva Tocka ali ga izvukao gss.

STARI AVDZIJA:
ovaj pokušaj sa ladom ovog momka,nema on pojma koliko je sretan kako je dobro prošo nek da sadaku u sve Božije kuće a složit po gasu može svako da lada ondje iskoći nema teorije momak je iz fizike -1.
a sretan više nego je teška i on i lada.

Baki:
Ja sam sebi sinoc uzeo drugog samuraja 90 godiste postavicu slike sutra u Banja Luci ga nema sredjenijeg i boljeg auto je pravi mrak covjek od kojeg sam uzeo detaljno ga je uradio ali bukvalno sve. I naj manji saraf na njemu je promjenjen tacno mi ga je zao da ga vozim po sumi.Ima neku metalim plavu boju koja se prsijava na suncu.

frenk:
Prijatelj iz Njemačke prošli put je u nekom klubu vozio i Hummera i Samuraja. Tamo je bilo još dvadesetak različitih terenca al Humer je prvi zaglavio. Na kraju su došli do završetka, da Hummera nemože voziti bilo ko. Ima nekih grifa i finte, koje treba znat. Staza koju prijatelj nije mogao preči (a Samuraj je došao u pomoč), vlastnik Hummera je profurao sve bez najmanjeg problema. Treba je voditi račun, da Hummer nije lak, da se najbolje ponaša u pustinji itd., a Samurai je tako mali, da se ušunja među nogama.  ;)

PinzHunter:
frenk,

u pravu si to sa Hummerom. Kao takav je stvoren za pustinju i ima nenadmasne karakteristike. Samo sto veliki broj vlasnika Hummera ga upravo tamo gura gdje mu nije mjesto.Naime u blato gdje Hummer nemoze sebe povuci i tako ostaje u blatu sa polomljenim polusosovinama,krajnicama,vjesanjem tocka itd...

pic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju