Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
SUZUKI SAMURAJ
frenk:
...i još razlika, da ono što mi možemo kupiti, nemože se upoređivati sa Hummerima amaričke vojske.
shaga:
--- Citat: Baki - 17. 01. 2009. 22:04:43 ---Ja sam sebi sinoc uzeo drugog samuraja 90 godiste postavicu slike sutra u Banja Luci ga nema sredjenijeg i boljeg auto je pravi mrak covjek od kojeg sam uzeo detaljno ga je uradio ali bukvalno sve. I naj manji saraf na njemu je promjenjen tacno mi ga je zao da ga vozim po sumi.Ima neku metalim plavu boju koja se prsijava na suncu.
--- Kraj citata ---
CESTITKE.......jedva cekam slike
PinzHunter:
--- Citat: Baki - 17. 01. 2009. 22:04:43 ---Ja sam sebi sinoc uzeo drugog samuraja 90 godiste postavicu slike sutra u Banja Luci ga nema sredjenijeg i boljeg auto je pravi mrak covjek od kojeg sam uzeo detaljno ga je uradio ali bukvalno sve. I naj manji saraf na njemu je promjenjen tacno mi ga je zao da ga vozim po sumi.Ima neku metalim plavu boju koja se prsijava na suncu.
--- Kraj citata ---
a jest te krenulo just just
shaga:
--- Kraj citata ---
E da ........ima da uporedjujemo ciji je sredjeniji i bolji ;D z10 ;D
Baki:
Danas cim dodjem kuci sa posla stavljam slike.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju