Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Suzuki Vitara

<< < (3/19) > >>

Antezg:
Ali sa redukcijom ima.

jkasapic:
ja sam imao vitaru 96g 1.9d motor orginal od peugeota. trosila 6l loze na 100 mrak od auta jedino sto nisam bijo zadovoljan s fuldinim gumama koje su bile na njoj malo blata i samo vrti. bijo je hardtop na njoj kupijo ju kod karlovca za 6500eura i nakon godinu dana prodo bez registracije za 7500. sad imam samuraija i nemoram pazit na granje sikare i dali cu gdje zapet...

jkasapic:

Macak:
Posto sam ja od struke, mehanicar, i moja sestra dugo godina vozila Vitaru tao isto neki njezini prijatelji kojima sam svima popravljao auta, mogu vam reci da nije ni ona bila postedjena kvarova. Pogotovo sto se tice paljenja....

Midian:
Pa idi bre meni Lada trosi oko 12 litara plina.
Zimus drugar pravio zurku u sumi na vikendici,sneg napadao oko 30 cm.On ispred sa Vitarom,ja sa Nivom.Zaglavio se jer je imao letnje gume pa sam ga jedva iscupao.Posle je on seo samnom u Nivu da mi pokazuje kuda da vozim a Vitaru je vozio njegov brat.Tako da smo se sa Nivom probili,mada da je Vitara imala bolje gume verujem da ne bi morao da je cupam...Svi koji su dolazili autom morali su da su da pesace oko 2-3 km  happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju