Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Suzuki Vitara
haram:
Jednom sam bio u lovu u srednjoj Bosni i covjek nas je razvozio na stand sa vitarom u kojoj je bio dizel od golfa jedinice. Pitao sam ga koliko je zahtijevno ugradjivanje i rece mi da nije nista opasno samo se treba uraditi prisjedna ploca izmedju motora i zvona originalnog vitarinog mjenjaca. Intresovalo me jer i ja imam onu staru sa 1,6 benzinskim motorom. Nisam jos nista uradio al nije iskljuceno.
profesore:
--- Citat: robert.limeni - 13. 11. 2015. 11:23:22 ---Koega u pravu si za 2015, ja sam mislio na liniju prije koja je imala motor od Renaulta (iz Lagune) i taj motor se nije bas iskazao.
--- Kraj citata ---
Ako misliš na grand vitaru u pravu si. Grand vitara je imala mazdin, peugeotov i renaultov dizel. I renaultov je bio najslabiji.
U Vitaru nije stavljan renault, samo Mazda RF i Peugeot XUD9. Ovi od peugeota su odlični. Stavljani su u samurai, vitaru i grand vitaru. Renault samo u samurai (1.9TD) jimny (1.5 DDiS) i grand vitaru (2.0 F9Q)
robert.limeni:
To su isti motori iste grupacije i istu su, jos je i volvo koristio motore te grupacije, imam jednog renaulta i nema greske, ali dizela ja ne
MMedved:
Pozdrav kolege...
Mislim kupovat grand vitaru 1.9 2008 godina...
Pa me zanimaju iskustva. Hvala unaprijed.
evaeva:
Dobar, čvrst i pouzdan automobil, ima šasiju što mu daje dodatnu sigurnost za putnike no međutim jedina zamjerka je što nema spore brzine.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju