Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Svijetla na terencima
evaeva:
Mislim da ta dodatna svijetla i nemaju neku funkciju jer svaki proizvođač na vozilu tvornički napravi takva svijetla koja zadovoljavaju u svim uvjetima.Ova dodatna svijetla koja mnogi stavljaju na svoje terence više im služe kao šminka a rijetko kad su i upaljena jer znaju smetati drugim vozačima u prometu, takva dodatna svijetla trebaju biti atestirana a mnogi ih skidaju i ponovno stavljaju nakon tehničkog pregleda. Kada su upaljena alternator ih mora filati punom snagom pa zna pregoriti instalacija jer nisu adekvatno instalirana, sve u svemu ne vidim tu neku preveliku prednost naspram tvorničkim svijetlima, ali svatko ima svoje mišljenje i ugrađuje ih prema svojim potrebama.
likabrinje:
Ja sa svojima vidim perfektno po noći do 400metara...
željko:
--- Citat: evaeva - 11. 01. 2011. 13:58:37 ---Mislim da ta dodatna svijetla i nemaju neku funkciju jer svaki proizvođač na vozilu tvornički napravi takva svijetla koja zadovoljavaju u svim uvjetima.Ova dodatna svijetla koja mnogi stavljaju na svoje terence više im služe kao šminka a rijetko kad su i upaljena jer znaju smetati drugim vozačima u prometu, takva dodatna svijetla trebaju biti atestirana a mnogi ih skidaju i ponovno stavljaju nakon tehničkog pregleda. Kada su upaljena alternator ih mora filati punom snagom pa zna pregoriti instalacija jer nisu adekvatno instalirana, sve u svemu ne vidim tu neku preveliku prednost naspram tvorničkim svijetlima, ali svatko ima svoje mišljenje i ugrađuje ih prema svojim potrebama.
--- Kraj citata ---
krivo misliš.......
likabrinje:
Željko zagi zagi
Jedan:
--- Citat: likabrinje - 08. 01. 2011. 19:20:28 ---Ne dira me ni policija niti imam problema na tehnickom,imam vitlo pragove barove maglenki 6 na krovu na ladi nivi....
--- Kraj citata ---
Moj čovjek! just
--- Citat: željko - 08. 01. 2011. 21:54:56 ---ako imaš maglenke gore onda ništa ne koriste,a ako imaš reflektorke(ja imam takve) onda koriste...
--- Kraj citata ---
Krivo! teaa
Na mojoj su "Nivi" na krovu maglenke i savršeno služe svrsi, a svrha je osvjetljavanje puta. Moraju biti montirane tako da ne osvjetljavaju vjetrobran, a dobro bi bilo i da ne svijetle po haubi. Voziti terensko vozilo po terenu s visokom travom ili "Nivu" po visokom snijegu daleko je ugodnije s ispravno postavljenim i odabranim svjetlima na krovu. Voziti isto to vozilo s takvim svjetlima po javnim prometnicama - nema smisla (osim ako zbog nekog razloga ne razgledate okolicu prometnice). zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju