Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Svijetla na terencima
željko:
ma pod ovim ništa ne koriste mislio sam na daljinu svijetla koliko bacaju u odnosu na reflektorke,naravno da i maglenke posvijetle put,ali to se nemože usporedit s ovima.....
evaeva:
Možda je onda najbolje staviti u gepek agregat za struju a na krov reflektor od 3,5 KW pa je osvjetljenje zajamčeno bolje od bilo kakvih dodatnih svjetala. A što se tiče tih svih dodatnih preinaka ako nisu homologirana i upisana u prometnu dozvolu na tehničkom NE prolaze (osim ako prolazite tehnički van propisno). fre
željko:
jesi ti možda ljubomoran na nas koji imamo ta svijetla i svoje ljude na tehničkom koji nas puštaju ili je možda nešto drugo u pitanju...
šta si zapeo toliko,pa svi mi znamo šta se smije i može a šta ne,dok prolazi prolazi,kad budu rekli skidaj skidaćemo ili naći neku rupu u zakonu pa i dalje to koristit......
likabrinje:
Željko je u pravu Ja nemam problema na tehnickom niti s policijom zbog lampi na krovu nit roolbarova....Ali svjetla su perfektna vidis sve sa njima...I kad ides sa ladom kroz snjeg od metra pa ti baca pohaubi i zatrpa ova prva niska svjetla,tu se onda vidi koliko znace ovi na krovu......Željko zagi
likabrinje:
I po ljetu za neki noćni krug po livadama.... pic pic pic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju