Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Borat:
Mislim da je terenac potreban za ozbiljnog lovca. Posjedovao sam Ladu Nivu ali se raspala nakon 3 godine, sad vozim Land Rovera defendera 90 koji isto ima nedostataka. Zanima me misljenje ostalih lovaca i njihova iskustva s terencima u uvjetima lova.
jkasapic:
svaki djip je dobar samo ovisi o tebi kolko se usudis na svakake pokrete, ali za svaki slucaj imaj motorku kod sebe jer ce ti pomoci u kriznim situiacijiama. ja imam suzukija sj410 i pouzdaniji je od dosta novijih djipova a i nemoras paziti na njega kad ga ogrebes negdje. a ovo je moj san (slika)
Borat:
Slazem s s jkasapicem Mercedes puch serija G je najbolji izbor. U osnovnoj konfiguraciji tvornicki dolazi s sve 3 blokade diferencijala, dok sam ja sam ugradjivao zadnju blokadu diferencijala na defenderu. Ja u defenderu ne nosim samo pilu nego i lance za kotace i rucno vitlo (Tirfor, plus lopata i sjekira.
Suzuki Samuraj je isto tako dobar terenac.Odrzavanje Samuraja je puno jeftinije nego Defendera.
medo:
Toyota,Mitsubishi,Nissan,Suzuki,Isuz itd.
Japanci su se dokazali kao najpouzdaniji i najbolji izbor te svi Europski i Americki zaostaju za njima skoro u svemu osim u cijeni,ukljucujuci i lijepog Pucha
Zoran:
znate onu:
nije vazno koji tip samo nek je džip džip :D :D :D :D :D :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju