Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (2/72) > >>

medo:
Zoki mislim da si u pravu.
Sve na 4x4 je bolje od bilo kojeg osobnog auta.

nazime:
Ja vozim vitaru, služi me dobro ,ali mi je ipak premala. Nju ću prodati i onda kupujem cherokee.

medo:
Suzuki je mali ali dobar je ali cherokee je mozda najlosiji izbor na trzistu.Skup je za odrzavanje,previse trosi i kvari se cesce nego mnogi drugi.Mozda sam u krivu ali znam nekoliko koji su ga imali i svi su presli na japance.

Borat:
Slazem se da SUV Grand Cherokee nije dobar izbor zbog cestih problema s pregrijavanjem motora. Zbog toga ih je pun Plavi oglasnik, a cijena im je niza nego kod drugih SUV.
Mozda je pravi izbor kupit japansko vozilo. Ja osobno imam losih iskustava s kvalitetom Land Rovera i kad bih ponovo kupovao kupio bi Mazdu BT 50 4 x4 ili Toyotu Hillux. Mercedes G mi je preskup a tvrdim da je to najbolje OFF Road vozilo koje je vec tvorniocki pripremljeno za teren (zbog toga sto se tvornicki isporucuje s sve tri blokade diferencijala)
Od Suzukijevih off road vozila za teren je dobar Samuraj dok je Vitara manje prohodna.

medo:

--- Citat: Borat - 12. 06. 2007. 05:23:41 ---Slazem se da SUV Grand Cherokee nije dobar izbor zbog cestih problema s pregrijavanjem motora. Zbog toga ih je pun Plavi oglasnik, a cijena im je niza nego kod drugih SUV.
Mozda je pravi izbor kupit japansko vozilo. Ja osobno imam losih iskustava s kvalitetom Land Rovera i kad bih ponovo kupovao kupio bi Mazdu BT 50 4 x4 ili Toyotu Hillux. Mercedes G mi je preskup a tvrdim da je to najbolje OFF Road vozilo koje je vec tvorniocki pripremljeno za teren (zbog toga sto se tvornicki isporucuje s sve tri blokade diferencijala)
Od Suzukijevih off road vozila za teren je dobar Samuraj dok je Vitara manje prohodna.

--- Kraj citata ---
Svakako si u pravu.japanci su ipak puno pouzdaniji,a land rover nije bas neki izbor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju