Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Borat:
Informacija za vlasnike Land Rovera! Obavio sam svoju prvu On line kupovinu. Kupio sam dijelove za Defendera preko ''www.paddock.spares''.
Cijena dijelova s carinom, PDV i spedicijom ispadne jos uvijek barem 30% niza nego da se kupuje kod ovlastenih prodavaca u Hrvatskoj. To znaci ispalti se individualno uvozit.
Morate samo pazit da naznacite Englezima da obvezno udare pecat na izlaznu deklaraciju s kojom se potvrdjuje da je roba iz EU!! Meni Paddock to nije napravio i morao sam platit 10% carine i na to onda jos 22%PDV. To mi je bio nepotreban trosak!!! Inace se carina ne placa na robu iz EU nego samo PDV i spedicija!
skyangel:
--- Citat: Borat - 29. 09. 2007. 06:03:30 ---Informacija za vlasnike Land Rovera! Obavio sam svoju prvu On line kupovinu. Kupio sam dijelove za Defendera preko ''www.paddock.spares''.
Cijena dijelova s carinom, PDV i spedicijom ispadne jos uvijek barem 30% niza nego da se kupuje kod ovlastenih prodavaca u Hrvatskoj. To znaci ispalti se individualno uvozit.
Morate samo pazit da naznacite Englezima da obvezno udare pecat na izlaznu deklaraciju s kojom se potvrdjuje da je roba iz EU!! Meni Paddock to nije napravio i morao sam platit 10% carine i na to onda jos 22%PDV. To mi je bio nepotreban trosak!!! Inace se carina ne placa na robu iz EU nego samo PDV i spedicija!
--- Kraj citata ---
ja sam več gledal malo na paddocku no još nisam niš naručio. u biti zanima me kakva je komunikacija s njihove straneč kak si im platioč karticomč
Borat:
Kupio sam puno toga:
4 Al felge, filtere, kocione plocice i jos neke stitnike prednjeg diferencijala.
Platio 515 poundsa i kako je taj paket tezio 80 kg platio sam jos 200 poundsa za dopremu do Zg.
Kako su ovi u Paddocku '' zaboravili'' lupit pecat na izlaznu deklaraciju robe zbog toga su mi nasi naplatili i 10 % carine i na to 22 % PDV.!! Da sam ima taj pecat ustedio bih preko 10% jer se PDV obracunava i na carinu!!!!
Znaci drzavi sam platio jos 3000 k s tim da mi je roba dosla u dvoriste.
Nadalje taj ''Paddock'' mi je ''zaboravio'' poslat matice za felge i sad se s njima dopisujem da dobijem te matice a oni se prave Englezi!
Mislim da cu slijedeci put kupovat od nekog drugog mozda od ''Famous four products''
Ipak je to jeftinije nego Auto Karlo ili Autofitness.
Borat:
Da platio sam AMEXOM!! Tu nema problema!
skyangel:
bemti ove naše. kod karla jedan obični filter ulja za defiča mojeg ni manje ni više nego 350 kn. pa daj se skuliraj malo hehe. kupim ležaj jedan, platim uredno 400 kn (u običnom dučanu košta 60), kutija od LR, made in u.k. rastavim ležaj, nutra ugravirano made in china hehe. tolko o genuine parts... >:(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju