Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Terenski auti
Goran:
Ovako nesto sam vidio samo jednom u USA u jednom malom mjuestu kod Las Vegasa prije dosta godina. Isao sam vidjeti kako love whitetail jelena i pronghorn antelopu i odusevio se lovakim domom i autima koje su imali. Inace klub i loviste je bio vlasnistvo jedne firme ciji su uposleni mogli povremeno ici u lov na privatno loviste svoje firme. Kakav dobar posao! Imali su i 9 rupa golf igraliste na lovistu.
Majstore svaka cast na strpljenju i lijepom radu! Sigurno ce izazvati radoznale poglede i biti lijepa reklama za lov! Mogao bi i i zazvati interes kakve lovacke firme za reklamu i da ti plate to sto si potrosio na rad! just
magwin:
ma nema tu sreće.... svi se znaju lijepo diviti ali nitko ne pita za cijenu! happi
čovjek je imao želju da mu se to napravi i to je to....
neki to nazivaju "cirkus", neki se vrlo stručno dive i na tome to ostaje........ rol
nazime:
Ja imam želju nešto nacrtati na haubu ali još nisam našao majstora. Koliko bi bilo para za haubu?
magwin:
to ti je najčešće pitanje i uglavnom ostane u zraku.....
ako stvarno hočeš tako nešta javi se na pm pa ćemo dalje.
Goran:
Magwin svejedno cestitke na vjestini i kvalitewti tvog rada. zagi Za mene fascinantno sad mozes poceti raditi kundake i puske u cammo fazonu hao rol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju