Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (9/72) > >>

skyangel:
momci pustite se tih kvazi terenaca i upoznajte se sa DEFENDEROM!  d4 d4 d4

nazime:
Ja sam se ugodno iznenadio kuda je sve prošla moja vitara. Na nekim mjestima joj je na plin falilo malo snage ali kad prebacim na benzin ide bez greške. Ali ipak mislim da je motor 1.6 75KS preslab. Auto je na prodaju pa ako koga slučajno zanima..
Ja pucam na cherokee, po mogučnosti automatik sa plinom.

Vanja:
Cherokee mi je prekrasan auto, ali što se tiče potrošnje i dijelova katastrofa!!
Da sam na tvom mjestu ja bi još malo razmislio

nazime:
A gle, kad bih razmišljao kak će mi se auto pokvarit i kak su skupi dijelovi, nikad ne bih ništa vozio. Svaki auto se kvar ako ga ne održavaš. Slijedi još jedan bitan faktor:
SREčA. Možeš kupit najbolji i najskuplji auto ili bilo što drugo, pa da se stalno kvari ili najjeftiniji i najgori auto ili bilo što drugo pa da nikad nemaš problema. Bolje se rodit bez kurca nego bez sreče. :o Tako bar kažu. ::) d4

medo:

--- Citat: nazime - 25. 07. 2007. 17:25:05 ---A gle, kad bih razmišljao kak će mi se auto pokvarit i kak su skupi dijelovi, nikad ne bih ništa vozio. Svaki auto se kvar ako ga ne održavaš. Slijedi još jedan bitan faktor:
SREčA. Možeš kupit najbolji i najskuplji auto ili bilo što drugo, pa da se stalno kvari ili najjeftiniji i najgori auto ili bilo što drugo pa da nikad nemaš problema. Bolje se rodit bez kurca nego bez sreče. :o Tako bar kažu. ::) d4

--- Kraj citata ---
I ja bih razmislio dobro o tom autu jer ima puno mana ali ako je s V8 motorom onda moze biti nepoderiv.
Ipak koji zelis kupiti i kakva je ekonomicnost-isplativost voziti ga na plin. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju