Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (11/72) > >>

Vanja:
Ja vozim Toyotu Landcruiser, 4200 ccm, 150 KS.
Prava talibanka ;D  Ja ju nebi dao za ništa. Da se razumijemo, za loš teren nije idealna jer je teška i dugačka, ali da sad sjednem u nju i odem u Južnoafričku republiku nebi me iznevjerila. I ima 2 rezervara ;D

nazime:
E jebiga, a koliko ta troši i koliko koštaju dijelovi za njuč Ne pitaš. To voliš i to voziš. I ja bi baš takvu ali za takvu jednu dobijem 2 čireka.
Auto je mrak, ali ti je boja :o

nazime:
A gdje si nabavio presvlaku za rez. kotačč

Vanja:
Boja mi je predobra d4 Moja najdraža boja je zelena ali na ovom autu nebi dobro pasala.
Troši oko 12-13 litara. Vozim ju več 4 godine i nisam još imao kvar. Nevjerovatno ali istinito.
Presvlaku sam radio u Brezovici kod tipa koji radi cerade.

nazime:
I ja bi ju u zelenu. Imao sam do prije 2 mj. toyotu tercel karavan iz 83. Pogon na sva 4.
Koristili je za lov i auto je bio super. Složio limariju pofarbao u zeleno ugradio plin i samo toči i vozi. Nije bila svemoguča ali je išla kud obični auti nisu mogli a to mi je bilo najvažnije. I nije mi je bilo šteta. Nju je onda preuzeo stari(razbio je prije 2 mj i sad stoji pred kučom dok se ne riješi sud) a ja kupio vitaru. Ni nje mi nije šteta. U biti mi nije šteta ni jednog auta. Megana sam vozio u lov starog 2 tjedna. Pa na kraju krajeva ja kupujem auto a ne on mene. Jednom sam utrpo vepra 100kilaša čitavog u megana i doma.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju