Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Terenski auti

<< < (13/72) > >>

medo:

--- Citat: Vanja - 26. 07. 2007. 14:31:40 ---Toyota mi je 98. godina. Plin nemam ugračen, ali razmišljam o njemu.

--- Kraj citata ---
Ako ti lova nije problem ili ako vozis malo bas te briga.Oni koji su stavili plin kazu da im je jeftinije voziti to nego diesel.
Strasno mi se svidje talibanka i jedan mi je od najdrazih,posebno s onim na kotacu d4

hunter:
Evo i mojih terenaca Toyota Tacoma i Kia Sportage, sa Toyotom sam daleko zadovoljniji

SPYDER:
Evo i mog riče

Max011:
čitajuči postove uvideo sam da terenci koji se koriste imaju namenu svakodnevne vožnje i upotrebe da bi ujedno poslužili i kao ,,alat,, za lov.Ne bih ulazio u raspravu šta je bolje a šta lošije več bih samo izlistao čime sam se vozio u toku lova: poljoprivredni traktori 4x4 sa prikolicom raznih proizvodjača,kamioni 4x4 ili 6x6 fapovi ,tamovi,dajčevi najčešče preradjena vojna vozila namenjena izvlačenju ogrevnog drveta iz šume(sa vozačima vrhunskim ludacima),Pinčevi,Uazi,Nive,Lenderi,Kampanjole /aerke i kockaste/ i na kraju savremeni ,,Suvovi,, koji kad se oteraju na pranje posle lova u servis izazivaju suze u očima radnika servisa.Ovim redom po meni bi išla i lista prohodnosti vozila.  ;)

skyangel:
evo i mog ljubimca. ne bih ga mijenjao za niš! ovo je starija slika, sad ima puno više opreme po sebi, prvenstveno rasvjetne po krovu hihihi  ;D d6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju