Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
UPOMOĆ
Neno:
--- Citat: Antezg - 06. 02. 2009. 11:39:05 ---EEE to su ove stare kakve se više nažalost ne rade paci
--- Kraj citata ---
Mene su svi ispljucali kada sam rekao da je i Toyota podlegla trendu srozavanja kvalitete i da slavu bazira na nepoderivoj J4 i J6.
Ebiga ipak imam malo više informacija o auto industriji od proječnog građanina.
Antezg:
A čuj i ovi stari hiluxi i 4runneri do sredine 90-ih su nepoderivi i lako i jeftino popravljivi-netrebaju se npr mijenjati cijeli sklopovi nego se većina dijelova može popraviti-naruči se original par piksi,gumica ,šajbi i popravi dio-nemora se kupovati kila željeza bezveze. Kod novijih to nije slučaj.
shandi:
Toyotina kvaliteta se srozala od kada su se odlučili na politiku najviše prodanih auta na svijetu. Pogotovo u zadnje vrijeme.Prije su bili prvi po kvaliteti a sad po kvantiteti
PinzHunter:
--- Citat: shandi - 06. 02. 2009. 13:54:30 ---Toyotina kvaliteta se srozala od kada su se odlučili na politiku najviše prodanih auta na svijetu. Pogotovo u zadnje vrijeme.Prije su bili prvi po kvaliteti a sad po kvantiteti
--- Kraj citata ---
Upravo tako.
ali kao i svugdje vrijedi, ako zelis biti konkurentan moras praviti srot. Cast izuzecima kojih je jako jako malo
jura23:
.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju