Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
UPOMOĆ
jura23:
,,
Antezg:
Moja je bila benzinka,imala 400000 na satu(vjerojatno 100 tisuća više) nije trošila ulje i išla je odlično uz redovito održavanje,nažalost sam ju slupao paci.
PinzHunter:
--- Citat: jura22 - 06. 02. 2009. 19:27:09 ---ej..................nemojte pljuvat po toyoti jer je jako kvalitetna tj. i prekvalitetna....
do duše nemogu govorit da sam neki maher za terence, ali ova moja me nije iznevjerila. (200000km)
i nisam još do sada niš mjenjo osim ovoga sada i lamele prije 4 godine
a prošla je stvarno puno toga...
ja je vozim već 4 godine--redovan servis svih (10000) i stvarno odrađuje svoje
--- Kraj citata ---
nepljujemo, samo kazemo da se kvaliteta novih u odnosu na starije modele promijenila.Ja sam opcenito rekao da je danas tesko nesto kupiti da bude one kvalitete koja se ranije radila. Toyota ostaje vrhunski terenac, ali su i oni recimo popustili u kvaliteti.
Kad smo vec kod tvoje Toyote, hajde ubaci nam koju sliku ako vec nisi. z10
jura23:
.
shandi:
To je općepoznata stvar,koju tvrde strućnjaci da Toyotina kvaliteta danas nije na prvom mjestu. Za aute od prije 2 godine pa unazad kvaliteta je bila na nivou, i Toyota je bila jedan od najkvalitetnijih auta na svijetu. Samo za usporedbu, Toyotina marka Lexus slovi za najbolji auto u svijetu po kvaliteti, dok Mercedes dodje tek na negdje 20-to mjesto, to znači da Toyota itekako može raditi vrhunske automobile, ali ne u ovakvim megalomanskim serijama kao što radi danas. Zato je i najviše pogodjena ovom krizom zbog ogromne produkcije i velikog izvoza, pogotovo u Ameriku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju