Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
USPOREDBA:SUZUKI SAMURAJ i LADA NIVA
SPYDER:
ože
--- Citat: magwin - 16. 10. 2008. 22:22:34 ---Nemam ni samuraja ni nivu a ibao sam oba.
TO SE U NIČEMU NEMOŽE USPOREÐIVATI sor
--- Kraj citata ---
Što se tiće terenskih sposobnosti može sigurno
magwin:
--- Citat: SPYDER - 17. 10. 2008. 07:51:50 ---ože
--- Citat: magwin - 16. 10. 2008. 22:22:34 ---Nemam ni samuraja ni nivu a ibao sam oba.
TO SE U NIČEMU NEMOŽE USPOREÐIVATI sor
--- Kraj citata ---
Što se tiće terenskih sposobnosti može sigurno
--- Kraj citata ---
dobro..........
ajmo onda usporediti japanca i rusa u svemu.....
ili jugića i golfa
Antezg:
Nivu sam imao, a u samuraju sam se samo vozio. NeKvaliteta Nive je svima jako dobro poznata i ja mislim da je tu priči o kvaliteti kraj. Što se tiče terenskih sposobnosti Suzuki je i tu u prednosti po mnogo stvari- ima šasiju, Niva ne; ima kruti prednji most što je ujedno i najbitnije za dobre terenske sposobnosti,dok niva ima slabašni neovisni prednji ovjes čiji se dijelovi moraju mjenjati svako malo(kugle,krajnici). Taj kruti prednji most čini samuraja pogodnim za doradu-više opruge+veče gume=veča udaljenost od tla=bolje terenske sposobnosti. Na Nivi to nije moguće bez velikih dorada,a i onda je rezultat upitan. Dobra strana Nive je to da ti suvozač ne sjedi u krilu i ima malo veči gepek.
magwin:
--- Citat: Antezg - 17. 10. 2008. 16:32:48 ---Nivu sam imao, a u samuraju sam se samo vozio. NeKvaliteta Nive je svima jako dobro poznata i ja mislim da je tu priči o kvaliteti kraj. Što se tiče terenskih sposobnosti Suzuki je i tu u prednosti po mnogo stvari- ima šasiju, Niva ne; ima kruti prednji most što je ujedno i najbitnije za dobre terenske sposobnosti,dok niva ima slabašni neovisni prednji ovjes čiji se dijelovi moraju mjenjati svako malo(kugle,krajnici). Taj kruti prednji most čini samuraja pogodnim za doradu-više opruge+veče gume=veča udaljenost od tla=bolje terenske sposobnosti. Na Nivi to nije moguće bez velikih dorada,a i onda je rezultat upitan. Dobra strana Nive je to da ti suvozač ne sjedi u krilu i ima malo veči gepek.
--- Kraj citata ---
rekao si neke osnove što su sasvim točne ali ako ih uspoređujemo samo po sposobnosti terenskih mogućnosti tu 80% imaju gume!visina širina, ripna....
a ovo drugo se stvarno nema što uspoređivati.....
Antezg:
Dobre gume se podrazumjevaju z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju