Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
USPOREDBA:SUZUKI SAMURAJ i LADA NIVA
Expresica:
--- Citat: draganco - 16. 10. 2008. 19:37:31 ---Imao sam 7-8g Samuraja,sada imam Ladu,vreme ce reci svoje.
Momentalno mi se Lada vise svidja zbog udobnosti i brzine,mada je vec pocela da trazi Dr Mehanicara.Najnoviji problem-otisao cilindar za Kvacilo.
--- Kraj citata ---
Da li si siguran,a da nije pukla samo poluga od druklagera?!
Jackal:
zanimljiva tema. Nisam imao Samuraja, ali sam imao Vitaru. Strašan auto: hočeš teren, snijeg, kiša, cesta. nema premca, mali međuosovinski razmak, a širok autić. Prošao preko 300 000 bez ikakvih kvarova. Najveća mana - potrošnja. Nivu također nisam imao ali sam imao prilike voziti i voziti se u Nivi 1.6 i 1.7. Po meni je stara Niva (1.6) mnogo bolji auto od nove (1.7) i to govorim za sve segmente.
PinzHunter:
--- Citat: Jackal - 21. 10. 2008. 13:41:17 ---zanimljiva tema. Nisam imao Samuraja, ali sam imao Vitaru. Strašan auto: hočeš teren, snijeg, kiša, cesta. nema premca, mali međuosovinski razmak, a širok autić. Prošao preko 300 000 bez ikakvih kvarova. Najveća mana - potrošnja. Nivu također nisam imao ali sam imao prilike voziti i voziti se u Nivi 1.6 i 1.7. Po meni je stara Niva (1.6) mnogo bolji auto od nove (1.7) i to govorim za sve segmente.
--- Kraj citata ---
hvala za tvoj prilog,
hajd budi tako dobar pa otovri temu samo za Vitaru jer nemamo mnogo podataka o ovom autu.i naravno bice sve preglednije. nezaboravi navesti potrosnju itd...ti to mozes najbolje prosuditi.
puno pozdrava pic
Nikola:
--- Citat: Jackal - 21. 10. 2008. 13:41:17 ---zanimljiva tema. Nisam imao Samuraja, ali sam imao Vitaru. Strašan auto: hočeš teren, snijeg, kiša, cesta. nema premca, mali međuosovinski razmak, a širok autić. Prošao preko 300 000 bez ikakvih kvarova. Najveća mana - potrošnja. Nivu također nisam imao ali sam imao prilike voziti i voziti se u Nivi 1.6 i 1.7. Po meni je stara Niva (1.6) mnogo bolji auto od nove (1.7) i to govorim za sve segmente.
--- Kraj citata ---
I ja sam imao vitaru..
Slična iskustva kao i tvoja.. prešla 300 000 s jednom polugeneralkom, dobre guma na nju, i ide tamo gdje hoćeš...
Potrošnja.. patio sam se.. ali kad sam našao majstora za karburatore.. wow..8 litara...
draganco:
--- Citat: Expresica - 17. 10. 2008. 18:44:43 ---
--- Citat: draganco - 16. 10. 2008. 19:37:31 ---Imao sam 7-8g Samuraja,sada imam Ladu,vreme ce reci svoje.
Momentalno mi se Lada vise svidja zbog udobnosti i brzine,mada je vec pocela da trazi Dr Mehanicara.Najnoviji problem-otisao cilindar za Kvacilo.
--- Kraj citata ---
Da li si siguran,a da nije pukla samo poluga od druklagera?!
--- Kraj citata ---
Otisle Gumice na Cilindru i ispusta ulje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju