Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
USPOREDBA:SUZUKI SAMURAJ i LADA NIVA
pepi2:
Nemoj misliti da mi u necemu zaostajemo za Europom ;D , Niva u HR kosta oko 11800 eur. ako dodas bar klimu onda je vec 13500eur.Oo oko jeftinog odrzavanja stoji , a kupovinom nove Nive covjek se vrati u jedan novi svijet , nesto slicno kao putovanje na Kubu.
evaeva:
U svakome slučaju Lada niva vrijedi te novce, materijali su dosta loši i zastarijeli ali ako čovjek malo pripazi i koristi je u nekim normalnim uvijetima bez problema može voziti 10 godina, jedino što bi stvarno trebali malo poboljšati je lak, jako je sklon hrđanju zato prilikom kupnje nove Nive najbolje ju je odmah zaštititi bitumenom. Suzuki Samuraj je dobar mali terenac ali dijelovi su dosta skupi i u većini slučajeva nema zamjenskih. Niva je u svakome slučaju udobnija i prostranija od Samuraja a i najraširenija je u lovačkim redovima te svoji kao univerzalni lovački automobil.
pepi2:
http://www.car4you.ch/sea_det.cfm?step=30&vehicleid=102826009&country=ch&language=fr&searchtype=&menutype=search,7
Omjer ulozeno -dobiveno = isplativo! Niva zahtjeva vise nego redovito odrzavanje i ako se ne pretjeruje onda igra.
Svidja mi se ova gore :shok:
PinzHunter:
--- Citat: pepi2 - 25. 01. 2011. 19:31:47 ---Nemoj misliti da mi u necemu zaostajemo za Europom ;D , Niva u HR kosta oko 11800 eur. ako dodas bar klimu onda je vec 13500eur.Oo oko jeftinog odrzavanja stoji , a kupovinom nove Nive covjek se vrati u jedan novi svijet , nesto slicno kao putovanje na Kubu.
--- Kraj citata ---
auuuuuu pa to je pre preskupo.
Jedan:
--- Citat: evaeva - 25. 01. 2011. 20:08:04 ---U svakome slučaju Lada niva vrijedi te novce, materijali su dosta loši i zastarijeli ali ako čovjek malo pripazi i koristi je u nekim normalnim uvijetima bez problema može voziti 10 godina, jedino što bi stvarno trebali malo poboljšati je lak, jako je sklon hrđanju zato prilikom kupnje nove Nive najbolje ju je odmah zaštititi bitumenom. Suzuki Samuraj je dobar mali terenac ali dijelovi su dosta skupi i u većini slučajeva nema zamjenskih. Niva je u svakome slučaju udobnija i prostranija od Samuraja a i najraširenija je u lovačkim redovima te svoji kao univerzalni lovački automobil.
--- Kraj citata ---
Jesi li vidio "zdravog" Samuraja starijeg od 5-6 godina? Još su gori od "Nive" zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju