Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Vaše mišljenje o sljedećem terencu...
yukon3006:
svakako nije dobro da se čuje pucketanje.
vepar007:
Hvala.
Redukcija znači sporohodna, ili?
Znači mogu uključiti 4x4 ako sam u brzohodnoj i voziti se po bijeloj cesti, usporohodnoj ne?
Ili je bolje uključiti 4x4 samo kada je stvarno potrebno?
Šta se tiče ravne vožnje, nekako mi zvuči to nemoguće da vozim u sporohodnoj 4x4 samo ravno? Uvjek treba korigirat lijevo,desno.
A šta ako treba na nekoj jako strmoj uzbrdici zaobići neki veliki kamen ili porušeno stablo?
Bi li trebao stat i isključit 4x4 pa probati s dva pogona?
Nadam se da nisam dosadan...
dean:
Pa recimo, kad je suho voziš sa se samo zadnjim ili sva 4 ako ti je to mogućnost. AKo si na terenu uključiš redukciju. Redukcija su skraćeni stupnjevi prijenosa u kojima auto u 4-5 brzini ide otprilike duplo sporije nego u normalnoj. Zaključavanje diferencijala se radi, recimo, ako auto stane u blatu ili ako ti je jedan kotač u zraku zbog neravnog teren itd. Ja se s nivom vozim normalno i kad sam na terenu stavim u redukciju. A još nikad nisam koristio onu najmanju ručicu koja zaklučava diferencijal.
skyangel:
Jel ovo neki stari Wrangler ili kaj? ččč
shandi:
blokadu diferencijala uključuješ ako si stvarno zapeo i ne možeš nigdje ni sa 4×4,ni sa redukcijom,to ti je zadnje,ali onda samo ravno i kad se izvučeš isključuješ blokadu diferencijala.a ako imaš opciju da isključuješ 4×4,kad se voziš po asfaltu onda ti 4×4 ne treba.kad skreneš sa ceste na šumski put ili neki lošiji teren,uključiš pogon na sva četiri,ako je velika uzbrdica ili nizbrdica uključiš redukciju,a ako zapadneš u blato ili snijeg,onda blokada diferencijala,ali samo ravno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju