Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
VW Golf II Syncro Country
7X64:
Ja uvjek pitam kad neznam ili kad nesto trazim ,nema ljutnje na tvoje misljenje pa makar bilo i na glas.
Ima nas svakakvih neko voli plavu a netko crnu. z10
jo:
pic po karoseriji mi izgleda kao golf mojeg godišta (punoljetan) pic
Neno:
--- Citat: jo - 08. 11. 2009. 23:01:32 --- pic po karoseriji mi izgleda kao golf mojeg godišta (punoljetan) pic
--- Kraj citata ---
Nisi vidio kako Country izgleda odozdo.
Neno:
--- Citat: Mario_Zg - 08. 11. 2009. 18:52:57 ---Tu ima par stvari napisanih o country-ju:
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Modell_24_VW-Golf-Country.html
http://www.vw-golf-country.de/
Pogon nije haldex nego je syncro odnosno visco spojku ima.
--- Kraj citata ---
Imaš pravo, napisah "čini mi se" ali mi se činilo krivo Haldex se je u Wagen počeo ugrađivat oko 98-99 prije toga su ugrađivane visko spojke s stalnim omjerom prenosa.
Inače i Haldex je visko spojka samo što je dosta naprednija, ima mogučnost jako brze promjene omjera prednja zadnja osovina u momentu kada kompjuter procjeni da jedna osovina ima slabiju trakciju.
Synchro je Wagenova oznaka za 4X4 kao kod Audia Quattro, iako današnji pogon na Audiu nema blage veze s onim na prvom Audiu Coupe Quattro koji je bio Torsen dok današnji koriste večinom Haldex što su dva totalno drugačija sistema.
7X64:
pic po karoseriji mi izgleda kao golf mojeg godišta (punoljetan) pic
jo ne da izgleda vec je isti to ti je normalni Golf Syncro samo sto je ispod Sasije stavljen jos jedan ovjes tocnije vislj je za 18 cm.A to da je punoljetan da to je normalno i najmladi krajem ove godine postat ce punoljetni moj osobno 05.12. punih 18 godina .
A i to je nesto jos uvjek prva boja pod je istrunio na dva mjesta desn zadnji rubnjak i prva dva blatobrana pri dnu a ostalo sve kad skines zastitu lim blista pa sad vidi i usporedi koji auto tako izgleda sa 18 godina i 207 000 km .
Vratit cu mu stari sjaj i nadam se da ce me jos dugo sluziti a od mene ne ide ovako i onako NIJE NA PRODAJU rol rol rol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju