Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
VW Golf II Syncro Country
Expresica:
Gdje se nalazi ta visko spojka ?
7X64:
Kao da ste mene pitali i otvorili pravu temu,probat cu svoje neko bjedno znanje podjeliti svama.
Golf Country je sasim slucajno napravljen znaci neki ljudi iz VW su onako napravili jednog za sebe,pa kad su to vidjeli drugi na terenu pocele su stizati narudbe a sam VW nije moga to sve odraditi pa su onda u suradnji sa Stayerom iz Austrije zajedno radili Country.
Jednostavno su Golf Syncro napravili i slali u Stayer a oni su radili specijalan ovjes koji je Orginal Golfa podigao 18cm.
Proizvedeno ih je samo 7 735 komada sa motorom 1.8 72KW od toga 500 komada Edischon versije znaci prepoznatljiv je po tome sto ima Cromirane stane napred i iza te poklopac rezvne gume i specijalan matrijal na sjedalima nesto u plavom tonu a i motor je u njima 1.8 GTI
Novi Country je kosta oko 39 000 maraka a Edischon serija i nepunih 50 000 Maraka dok je noramalan Gof bio vec od nekih 18 000 Maraka.
Pa ce vam biti jasnije zasto ih je tako malo Proizvedeno.
Uglavno prvi Auto od kojeg je normalnog napravljen DIP i od tada je sve pocelo pa danas nema firme koja to vise neradi Audi BMW Volwo itd.
A ovo je samo za Expresica
Visko Spojka se nalazi nazad ispred samog Diferencijala znaci izmedu Kardana i Diferencijala.
Expresica:
Znaci vise prednji pogon a zadnji za njim polako kaska ?
7X64:
E prijatelju rado sa nekim stvarima nisi upoznat ali sta cemo ima nas svakakvih. uf fre
Vjerovatno se nikad nisi vozio u takvom autu i neznas sta taj auto moze a sta nemoze,nepricam ti iz neznanja vec ga i sam posjedujem pa nepricam napamet.
Expresica:
Samo sam pitao gdje se nalazi ta visco spojnica,drugo me ne zanima!
Izvinjavam se sto sam " na glas mislio" .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju