Lovna kinologija > Uzgajivačnice
"Dianas Argentum" uzgajivacnica vajmarskih pticara
rave:
Prekrasni štenci!!! z2
HunterDon:
Hej Anni, koja je to linija? Američka/Njemačka? Sorry na pitanju, ali nisam baš s vajmarcima 100% doma... ;D
Jel' ima lovaca među ljudima koji su uzeli štene? Ste možda u kontaktu, zanima me njihova ocjena... znam da je jedno vidit uživo psa na terenu, a drugo slušati priče... no za početak bi priča bila sasvim dovoljna... d6 Je
Vajmarci polažu još nešto uz IPO za ptičare da bi mogli ići u uzgoj ili...?
Izvinjavam se na podužim pitanjima, no ovo mi je zaista interesantna pasmina i tko zna danas/sutra možda postanem vlasnik jednog malca... U Njemačkoj i Austriji su izuzetno cijenjeni... čak neki ni ne prodaju pse ljudima ako nisu lovci...
Pozdrav!!!
Anni:
--- Citat: HunterDon - 26. 08. 2009. 13:20:56 ---Hej Anni, koja je to linija? Američka/Njemačka? Sorry na pitanju, ali nisam baš s vajmarcima 100% doma... ;D
Jel' ima lovaca među ljudima koji su uzeli štene? Ste možda u kontaktu, zanima me njihova ocjena... znam da je jedno vidit uživo psa na terenu, a drugo slušati priče... no za početak bi priča bila sasvim dovoljna... d6 Je
Vajmarci polažu još nešto uz IPO za ptičare da bi mogli ići u uzgoj ili...?
Izvinjavam se na podužim pitanjima, no ovo mi je zaista interesantna pasmina i tko zna danas/sutra možda postanem vlasnik jednog malca... U Njemačkoj i Austriji su izuzetno cijenjeni... čak neki ni ne prodaju pse ljudima ako nisu lovci...
Pozdrav!!!
--- Kraj citata ---
sigurna sam da si, ako te zanimaju, vec otvorio moju stranicu i pogledao rodovnik i procitao moj komentar. ako ne evo link da ti bude lakše http://dianas-argentum.com/litters.html ;)
tata je u zagorju i uvijek ga se moze otici pogledati... (neki i jesu)
sto se tice uzgoja jos uvijek samo IPO na zalost...
LP
Anni:
HunterDon:
OK, hvala Anni... Baš sad gledam web... Sve pohvale... Pozorno ću pratit sve oko sljedećeg legla... onda se čujemo!!!
Pozdrav!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju