Lovna kinologija > Uzgajivačnice

"Dianas Argentum" uzgajivacnica vajmarskih pticara

<< < (52/76) > >>

Bugarin:

--- Citat: HunterDon - 26. 08. 2009. 13:20:56 ---Hej Anni, koja je to linija? Američka/Njemačka? Sorry na pitanju, ali nisam baš s vajmarcima 100% doma... ;D

Jel' ima lovaca među ljudima koji su uzeli štene? Ste možda u kontaktu, zanima me njihova ocjena... znam da je jedno vidit uživo psa na terenu, a drugo slušati priče... no za početak bi priča bila sasvim dovoljna... d6 Je

Vajmarci polažu još nešto uz IPO za ptičare da bi mogli ići u uzgoj ili...?

Izvinjavam se na podužim pitanjima, no ovo mi je zaista interesantna pasmina i tko zna danas/sutra možda postanem vlasnik jednog malca... U Njemačkoj i Austriji su izuzetno cijenjeni... čak neki ni ne prodaju pse ljudima ako nisu lovci...

Pozdrav!!!

--- Kraj citata ---
z4 Ja imam vajmarca iz prvog legla od Anni i više sam nego zadovoljan. Pas sada ima dvije godine i svakim danom me sve više oduševljava. Sa njim idem u lov na svu vrstu divljači, jer se u svemu pokazao kao dobar i predan radnik. Sa njim sam sudjelovao u nekoliko potraga na krvnom tragu u kojima je pronašao nastrijeljenu divljač. Pa ako ti se stvarno sviđa ova pasmina samo naprijed, nećeš požaliti ! d4 d4

HunterDon:
2 Bugarin: Hvala na odgovoru... Sve više i više mi se sviđaju!!! dr.i

Anni:
evo nove od ponosnog tate

i jos malci

Bugarin  :-*

nazime:
Nisam nigdje vidio, a zanima me,i nije da bih kupio jer imam već 2 psa, koja je cjiena štenaca?

Zoran:

--- Citat: nazime - 03. 09. 2009. 23:01:15 ---Nisam nigdje vidio, a zanima me,i nije da bih kupio jer imam već 2 psa, koja je cjiena štenaca?

--- Kraj citata ---

e.... pa imas u oglasniku,,..,.,  uf     hao hao hao hao

jos se nisi popravio,,,,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju