Lovna kinologija > Uzgajivačnice

NLT MIRMAJ 4990 fci

<< < (7/40) > >>

dean:
Reci stipa u čem je fora za nas koji nismo te nedostake skužili... Zato smo tu, da nekaj naučimo jedni od drugih...  d4

stipa:
ŠTENE JE ZAKRŽLJALO I NIJE NA VRJEME ČIŠČENO OD PARAZITA .

SEJFO:
 kao prvo nemoj da vičeš!!!!!! ččč
kao drugo u pravu si-vidi se na njemu da je puno glista!!! zagi

maestronlt:
Kao prvo ja evo ovako ranim stence. stene sa 18 dana cistim prvi put od parazita a sa 21 dan pocinjem da dajem mlijeko i petit keks, oko 25 dana stence opet cistim od parazita i uvodim stencima gotovu ranu a i meso, sa 42 do 45 dana stence odvajam od majke i opet ponavljam protiv parazita, znaci stencima su do sada 3 puta cisceni od parazita, ranim ih 3 puta dnevno prvi obrok je i dalje mlijeko i keks, drugi obrok je zivo meso /piletina, svinjetina ili govedina/ i treci obrok je granula. A sad ako ste strucnjaci dal je moguce da su stenci slikani posle jela

SEJFO:
 Pozzz!!! d4
kao prvo kažu da slika mijenja hiljadu riječi, mi pišemo šta vidimo, kao drugo, skoro pa sve do trideset(zavisno od broja štenaca) dana posebna se pažnja posvećuje kuji koja ih hrani svojim mlijekom, njoj se daje lako probavljiva  i kvalitetna hrana, a ako ih ne može sve podmiriti mlijekom onda joj se pripomaže. Sve to vlasnik prati i nadgleda. ne bih koristio način na koji se ti odnosiš prema psima-mislim štencima-tvoja roba tvoj dućan, nit bih te htio povrijediti na bilo koji način, al mi se ne sviđa ovaj tvoj način ishrane štenadi, i mislim da nije dobar za štence. ovo ti pišem kao jaranu a ne da te na bilo koji način povrijedim.(samo ću ti napomenuti npr. riblje ulje,AD kapi, i druge mineralno vitaminske dodatke koji se daju štencima -zavisno od starosti!!!
Lep pozdrav!!!!!! d4 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju