Lovna kinologija > Uzgajivačnice

NLT MIRMAJ 4990 fci

<< < (8/40) > >>

dean:

--- Citat: stipa - 21. 07. 2009. 22:37:10 ---ŠTENE JE ZAKRŽLJALO I NIJE NA VRJEME ČIŠČENO OD PARAZITA .

--- Kraj citata ---
A nemoj me farbati da ti iz slike vidiš da nije na vrijeme čišćeno od parazita....

stipa:
 štence se može počet hranit mesnim kašicama sa 14 dana, a mljeko i  petit keks davati psima to je gluposti
jedino ako se gleda financiska ušteda onda da ,ali na kraju je to skuplje jer dobiješ to što si dobio               i štene do 50 dana treba imat 3do 4 obroka po manje i onda nemože razvalit drobinu . Normalno da se kuja hrani ekstra hranom  i da se čiste od parazita kvalitetnim pastama .

maestronlt:
ja kako sam napiso tako i ostaje da ranim stence tako mi pase i to je gotova stvar,ti Stipe rani kako oces to je tvoje pravo a ovo je moj nacin, a ko je vidio uzivo kako ti stenci izgledaju moze nesto da kaze, al na zalost ostalo mi je samo jedno, muzijak kog sam probro za sebe a ako bog da vidjet cete ga i vi negdje.Stene se zove JUP VON MAESTRO da znate kad ga gdje sretnete

maestronlt:
Malo sam se ulijenio od pisanja,pa ovu temu ne ranim kakvim zanimljivim detaljima pa sad sam naso vremena da sta napisem i pokazem. Odma da kazem da kome je zao nemora da gleda slike posto pas ima jake i trajne povrede glave. Vlasnik psa prodaje pa me je zamolio da ga okacim pas ima IUO LZ5 9*1NR brzinke ima 2*najbrze zube na utakmici i ima 3NR na rovaskoj pas, je izvlacio svezan

antoniog:
E da te vidi udruga za zaštitu životinja mad.
Stvaro da se čovijek naježi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju