Lovna kinologija > Uzgajivačnice
Odgajivačnica Istarskih kratkodlakih goniča "OD MOTAJIČKOG VUKA"
Radan:
dobro nam doša na ovu stranicu i puno uspjeha sa pasima pozdrav
Dragoslav Racic:
Hvala lijepo pozdrav ekipi. zagi
Dragoslav Racic:
Podmladak u odgajivačnici Šeki i Šila od Motajičkog vuka z2
santa keta:
Pozdrav Racicu, psi su po meni zasigurno lijepi, to sam ti i prije pisao no ja bih zelio da nam nesto kazes o radu tih pasa na zeca, (gdje se ogleda stvarni kvalitet nosa psa) divlju svinju itd,duzinu gonjenja, pojedunacno ili grupno s obzirom da imas barem po meni najljepse pse u BiH jer oni zasluzuju takav tretman. zagi
Dragoslav Racic:
--- Citat: santa keta - 02. 05. 2010. 11:52:11 ---Pozdrav Racicu, psi su po meni zasigurno lijepi, to sam ti i prije pisao no ja bih zelio da nam nesto kazes o radu tih pasa na zeca, (gdje se ogleda stvarni kvalitet nosa psa) divlju svinju itd,duzinu gonjenja, pojedunacno ili grupno s obzirom da imas barem po meni najljepse pse u BiH jer oni zasluzuju takav tretman. zagi
--- Kraj citata ---
Jedino realno po meni bi bilo da onog koga interesuje rad mojih pasa dodju kod mene, popijemo nesto i pojedemo pa pustimo pse u prirodu,gater ili dodje kod mene u goste u lov u lovnoj sezoni pa se sam uvjeri dali rade ili ne,ili da mu dam brojeve tel.od vlasnika pasa iz moje odgajivacnice pa nek ih sam pita,jel sve sto bi ja sad napisao neko bi protumacio onako neko ovako zato je najbolje da se svako sam uvjeri.Vjerujem da ima i boljih i ali sve vise uvidjam da ima i mnogo mnogo gorih od mojih ali dobra je i zlatna sredina.ja licno sam zadovoljan mislim da je to realno od mene.pozdrav Santa keta. zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju