Lovna kinologija > Uzgajivačnice

Odgajivačnica Istarskih kratkodlakih goniča "OD MOTAJIČKOG VUKA"

<< < (6/23) > >>

santa keta:
 zagi

santa keta:
Hvala na odgovoru Dragisa, ovakav odgovor je upravo ono sto pravi odgajivaci i treba da kazu i pokazu.(svoju poniznost a ujedno i velicinu) .Hvala jos jednom.
P.S.
Zaboravih da te pitam gdje ti je slika od Nirvane, i da li ova kuja koja se pari sa Vukom-Garom je iz ovih dana i koja je to kuja.
POZZ.

Dragoslav Racic:
Ova kuja sto se pari sa Garom je Slovenka i parena je prije 35 dana,a naparena je Lana sa Grgom Zlatoperom isto prije 35 dana moram uslikati Nirvanu pa cu je ubaciti.Pozdrav. zagi

santa keta:
Pozdrav Racicu, vidim napario si ponovo Lanu sa Grgom. Da li si prije imao tu kombinaciju i zelio bih na vrijeme da ti kazem da mi ostavis jedno stene iz tog legla da ga medju prvima izaberem.
Da li mozemo doci do ovakvog dogovora.
Hvala unaprijed. zagi

Dragoslav Racic:

--- Citat: santa keta - 07. 05. 2010. 23:11:54 ---Pozdrav Racicu, vidim napario si ponovo Lanu sa Grgom. Da li si prije imao tu kombinaciju i zelio bih na vrijeme da ti kazem da mi ostavis jedno stene iz tog legla da ga medju prvima izaberem.
Da li mozemo doci do ovakvog dogovora.
Hvala unaprijed. zagi

--- Kraj citata ---
Ovo je prvi put sa Grgom naparena a prosli put sam ju pario sa Spoljinim Azorom iz te kombinacije je ona kujica Dzoli.Necu ti nista obecati 100% jel to nevolim unaprijed dok se kuja neokoti jel je to jos macak u zavezanoj vreci.Ako bude sve ok.nije problem dogovoricemo se. zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju