Lovna kinologija > Uzgajivačnice

Odgajivačnica "Kamička" 2181 FCI- NLT i bosanski baraci

<< < (6/19) > >>

SEJFO:
POZDRAV!!!!
Što bolan doc. postavi ove slike znaš da baraci  "neće" na svinju!!!! ;) ;) d4 zagi zagi

maestronlt:
ja sam malo tvrdoglav kao i rasa sto drzim pa volim najvise terijera, drago mi je sto ima ova tvoja tema al ajd nekad ukljuci se i na forum da cujemo sta. Sad bi te pito dal bi mi mogo onu tvju arhivu rodovnika poslat ili je okacit ovdje da malo razgledam. Ja sam imo zenku od Arna i Ine frizervald ostra do bola jedina mana joj je bila nepoverljivost prema svijetu

kamičanin:
ina je bila kod darka popovića,od kana i alugine kuje,a konstatacija o nepoverljivosti je tačna.Pošalji mi tvoju e-mejl  adresu,na privatnu poruku,jer je fascikla preširoka za postavljanje na forum(sadrži oko 4-5 MB).Pozdrav,Miroslav

maestronlt:
Znam da je Popova ja sam biro prvobirano zensko stene inace sam dobar sa njim  imo sam od nje dva legla jednom sam je pario sa mojim kerom a drugi put sa Borisovim astorom i ima jedan sin od nje i astora lovan opasno a sto sam sebi bio ostavio radio je ilisicu i jazavca sa nepuni 7 mjeseci al sam ga prodo iso sporo kroz rov. zavrsio je u Kragujevcu. MEIL maestronlt@gmail.com

kamičanin:
od pre par dana na poklon od mog druga Fizera stigla je Oktavija Frizervald(ingo vom Obermayerhofen x Rea Frizervald od Jocker Frizervalda i Ine Sirmium(Hoss vom Lindenwald x Bella vom Kinchantal)Ovom prilikom zahvaljujem i Vladi Frizeru i Dragiši Paskareviću iz Kobilja kod Požarevca koji je kerušu odgajio i ustupio Frizeru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju