Lovna kinologija > Uzgajivačnice

uzgajivačnica istarski goniča (OD HRVACA)

<< < (38/97) > >>

zelenadolina:
Ma tako je Radane ako pas ima soli u glavi vrlo brzo kad se počne loviti i odstreljivati pred njim ,ne treba više fuj,ili neke druge mjere zabrane ,on skopča ,a to lovimo i nema problema, normalno ako ima soli u glavi.

lovacpd:

--- Citat: Radan - 02. 02. 2010. 15:35:53 ---i ponovo se slažem sa svom trojicom i pozdravljam vas ali bi napomenio jednu veoma bitnu stvar a to je puška koja čini pasa i određuje šta se lovi znači šta ostrijelivamo to pasi najviše lovimo

--- Kraj citata ---
Dzaba i puska i svaki dan da se ubija a pas tu, ako on nece da oblajava DS....
Da je svinjara lako naci, i obuciti ne bi bili tako trazeni
al' sad se opet vracamo na temu sta je svinjar pas???
po meni, onaj kojeg slobodno pustim u loviste i ako se javi na tragu, ako goni, ako oblajava negdje,to smije da bude samo svinja....
da se ne varamo , moji svi gone, drze dovoljno dugo, samo jedan ne drzi svinju u mjestu, ali nisu svinjari....gone sve vrste divljaci....jedino im se srne brane...

zelenadolina:
Slažem se Lovacpd,to je sigurno ispravno ,pustiš psa i on ode tražiti sa temom,ali to normalno ne rade mladi psi a ja sam mislio na pčetnike,za njih vredi ono sa soli u glavi, a da je svinjara lako imati nije i teško je to dočekati.

Radan:
kad sam pisa o ostrijelu i pasima mislio sam na dobre pase a ne na prosječne jer od prosječna nikad ništa a imat dobra ili vrhunskog to ne može svako imat i šta bolji imat ćemo više kritika,a moj način lova je da ja stojim na mjestu a pas pretraživa

SEJFO:

samo da kažem lovcu iz Ljubije za srce,,,,,, pa zbog svog neznanja se i družim sa tobom!!! zagi hao hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju