Lovna kinologija > Uzgajivačnice
uzgajivačnica istarski goniča (OD HRVACA)
zelenadolina:
Lovacpd daj mi reci jel poznaš koga što se preziva Gudalović,ja poznam Mirka kaže taj dečko da ima dobrog psa.
lovacpd:
--- Citat: zelenadolina - 03. 02. 2010. 07:46:07 ---Lovacpd daj mi reci jel poznaš koga što se preziva Gudalović,ja poznam Mirka kaže taj dečko da ima dobrog psa.
--- Kraj citata ---
Gudalovic Mirka ne poznam licno, dolazio je kod nas na utakmice prije par godina, dovodio nekog nenormalno ostrog brak jazavcara....pas je grizao k'o lud...
Radan:
zelenadolina lovacpd dali idete u Zagreb na CACIB 27.02.10 i dali se vidimo bilo bi mi drago
zelenadolina:
Ja idem, dovešću jednu kuju ikg,nije u mom vl. , i dovešću jednog mladog posavca to mi je nešto novo za osvježenje, pas ima na dan izložbe 9mj.i 4dana,odlično tijelo ali malo škrtije bjeline,a ona posavka sa slika mi je ponovo sječena pa neće biti za voditi.
lovacpd:
--- Citat: zelenadolina - 03. 02. 2010. 12:39:09 ---Ja idem, dovešću jednu kuju ikg,nije u mom vl. , i dovešću jednog mladog posavca to mi je nešto novo za osvježenje, pas ima na dan izložbe 9mj.i 4dana,odlično tijelo ali malo škrtije bjeline,a ona posavka sa slika mi je ponovo sječena pa neće biti za voditi.
--- Kraj citata ---
Za sebe ne znam, brat ide, ali 28.02., vodi kuju NLT-a, vlasnistvo naseg druga...
mozda on bude tamo kao gledaoc i 27.02
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju