Lovna kinologija > Uzgajivačnice

uzgajivačnica istarski goniča (OD HRVACA)

<< < (20/97) > >>

Radan:
pa ja vas ne razumin istarac se traži da bude u kocku i šta duži pas slabiji je leđa a time gubi na snazi i sad jedna sitnica zamislite istarca ne ko terijera onako štrkljav već kao jazavčara koliko bi dobio na snazi i izdržljivosti . samo neznam di ste to pročitali o dužini

lov:

--- Citat: Radan - 20. 08. 2009. 14:48:15 ---pa ja vas ne razumin istarac se traži da bude u kocku i šta duži pas slabiji je leđa a time gubi na snazi i sad jedna sitnica zamislite istarca ne ko terijera onako štrkljav već kao jazavčara koliko bi dobio na snazi i izdržljivosti . samo neznam di ste to pročitali o dužini

--- Kraj citata ---

Potpisujem!
 Ponavljam u standardu jasno pise da duljina tijela treba da bude za najvise 10% visine i poželjno je da bude što "kvadrastičniji".

kerber:
Nema ljutnje radane nisam mislio kritizirat mislim da ti je uzgoj odličan a tako i rezultati slika često vara i teško je komentirati lako se pogrješi prvi pas na slici izgleda malo povisok na nogama pa ostavlja dojam da je prekvadratičan nisam siguran dali zbog kuta slikanja ili je malo kratak isto tako rep ovisi o raspoloženju psa ali mi se čini da prva dva nose visoko rep za trećeg je rano reći jer je još štene što se tiče nošenja repa tvoja kuja alka na prvoj strani ove teme nosi idealno rep  a što se tiče što je veća mana visoko nošen rep je diskvalfikaciona mana a nesrazmjernost odnosa dužine i visine samo skida ocjenu osim ako je ekstremna.

Radan:
pozdrav kerber nema ljutnje samo mi je žao da nismo negdi pa da se lagano pije i štogot prigrize onda bi bila rasprava prava.samo bi tio raspraviti jedno od čega uzimamo oni 10 % valjda od visine+dužina AKO TO DAJE KOCKASTO TJELO ZNAČI OD TE KOCKE DOZVOLJENO JE 10% DUŽINE A ZA REP SAM REKA NI VISOKO NI NISKO A DRŽANJ REPA OVISI O MOMENTU SLIKANJA U RINGU JE SASVIN DRUKČIJE OVE SLIKE SU SLIKANE KAD JE PAS NAPET I NA NEŠTO LAJE A MLADI SU SLIKANI U IGRI

dr.natterwald:
imaju li 5 prste??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju