Lovna kinologija > Uzgajivačnice
UZGAJIVACNICA "VITEZANSKA"
medo:
Bilo bi dobro cuti koji detalj.
Stvarno su predivni ovi baraci,nikako da ih prestanem gledati d4
dean:
Svakom uzgajivaču je potreban servis u vidu lovaca koji će s njegovim psima lovit. Jer kad ti godišnje imaš 10-20 štenaca, treba im svima pružiti vremena, ljubavi, školovanja, lova i tek za godinu-dvije vidimo u kaj je taj pas izrastao. A onda uzgajivač kaže da li mu pas po ti osobinama odgovara za uzgoj ili će samo s njim lovit. A imati jedno leglo u tri godine i onda sve štence prodat, to je daleko od kontroliran uzgoja. Jer je uzgoj testiranje, da vidiš kakav je koji pas i kakve štence daje u kombinaciji sa kojom ženkom. Tko ima znanja, vremena, energije, ljubavi, novaca za to, ja mu skidam kapu.
SEJFO:
Pozdrav! ;D
Ređžini baraci su super, ja planiram kasnije ako mi ove moje ženke (15 mjeseci) ne budu kotile štence kakve ja mislim da bi trebale od Ređže sebi kupiti ženku, a njegov boravak na forumu iskoristiti da ga "prefarbam" da me pusti da izaberem makar i pogriješio.???!!!!
MEDO ja mislim da imam baraka (muški-12 mjeseci) već ima ocjenu odličan koji bi tebi legao na dušu čim se pincgauer vrati u dojč postavit će slike ja ne znam. A voljan sam ti pokloniti štene -muško ako ikad budeš bio u prilici da ga imaš za sebe. Zapamti!!!!!
Neću da ga falim slike će sve reći- """a Zoki će naći zamjerku" jer je on Ređžin jaran al se ja ne palim. z10 z10
medo:
Sejfo ne znam kako da ti zahvalim jer takvi pokloni nisu bas cesti d4
Reci cu hvala za pocetak ,a ako nesto sredim prije nabavke psa rado cu ga uzeti bez da ga i gledam. Stvarno sam slab na njih ;)
STARI AVDZIJA:
Ovaj dole sa moje lijeve strane je Lobo otac Bimbe Vitežanskog,ako Sejfo ima sina od Bimbe V.onda vidi njegovog djeda.
Ovaj na prvoj i drugoj slici odozgo(kod d.s.)je Cer(Bari)od Pintarića,kupljen bio 91 na CAC Yu Vitez
on je otac Lobin.Ovaj Bigo Vitežanski je produkt para iznad njega :oca Erpa V.(tada mlad) i Ade.Erp V je sin Cake Vitežanske i CH Mičana vl.Muhamed Plasto Kakanj.Caka je kći Ch Astre
Vit.(sa desne str. dolje na slici,mlađa.)i Bige Vitežanskog(ne ovog)brata Bimbe Vitežanskog.Ako sad možeš da se snađeš.
P.S.Ovaj (na 1.sl.žuti barak)je sin Balje (iz moje teme o baraku Ivice Pirnera i lovu u Vilenici)
kujicu iza njega smo zvali Ćule(mala ovca ,ćule)ako ode za ranjenim veprom i ovaj padne ona ostaje kod njega(i daleko)završila od vuka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju