Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Vabilice i repelenti

Vabilica za lisice - GRATIS - za najuspješnijega

<< < (3/5) > >>

Promina John:
Pohvalno, morat cu i ja kreniti vabiti!!  d6

Milivoj:
Lisica je pucana u nedjelju 13.ovog mjeseca. Dok su obje svinje odstrijeljene skolskim hitcima u glavu i vrat s lijom se odigravala prava "drama". Naime, puca kolega s desne strane, pritrcava kolega ispod puca i on, vidim da je akcija na vrhuncu, ali ne vidim na sto. Prvo mi kroz glavu prolazi "vlakić" svinja.. U tom trenutki na prosjeci ispod mene pojavljuje se lija, tako pucam i ja...lija nastavlja...puca kolega s standa s lijeve strane, puca ponovno i pokazuje mi rukom ispod mene. Ranjena se vraca opet ispred mene. Samilosni hitac, napokon je Zbrojovka odradila posao. Zakljucili smo da smo pogodili i ja, ali i kolega s lijeve strane, medjutim nijedan vitalan pogodak. Ukoliko obratite paznju na fotografiju vidjeti cete i da je jedna sacma prosla kroz desno uho (nama s lijeve strane). Ukupno smo ispucali 8 metaka, zabavili se odlicno i za jednu stotocinu manje u lovistu bogatiji..  zagi  zagi

dreger:
podrzavam ovu ideju ,ali mislim da ne bi trebalo racunati lisice odstreljene u grupnom lovu tj.hajkom -pogonom.nego samo one metodom cekanja-vabljenja.jer se jedino tu vidi ko je pravi zaljubljenik ili majstor za odstrel lisice.ovo je samo moje misljenje ne zelim nikoga da uvredim niti omalovazim odstrele u hajkama itd.dobar pogled.

simba:
Kolega dreger ti nemaš pravo sudjelovanja hao hao prejaka si konkurencija!!!! d4

Fratt:
Posto je kolega Dreger van konkurencije mislim da ga i po tom statusu ide i ovakva kapa. fre
Mi ostali mozemo fuckati i pijukati kolko nam volja u svoje vabilice ali ovo je ipak Dregerova rubrika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju