Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > VIDEO FILMOVI o LOVU
Koliko blizu je dosta?
šokac:
d1 zagi
Štef:
točno je ovo što si napisao Šokac ali ima tu i druga strana priće. Da sad ne pričam što je kod mene i kako to mi radimo (vjerojatno kao i vi svi drugi)... to je u ovom slučaju totalno nebitno. Zamisli ti da se ranjen vepar (krmača, prase, svejedno ) zavuče u glog a da nakon znaka trube štanteri krenu prema dubini šume tražit ranjenu divljać. Iz iskustva govorim da bi se pola njih pogubilo a druga polovica i da im 15 minuta objašnjavaš gdje psi laju nebi znali doći. A osim toga, što znaš i sam pogonići jedva čekaju da psi ulove u nekom grmu i drže na mjestu - vraga bi čeko štantera da napravi 3-4 km da dodje upomoć. ččč A i baš bi bilo svakom pogoniću drago da njegov pas se trga sa veprom a čekaš štantera da dodje puknut. A nekad sekunde dijele da vepar ne otvori psa ili krmača da ga toliko izgrize da ovaj nemože hodat do auta.
Zdravko, ovi filmići nisu glupost i to se događa redovito - nije to ništa čudno u lovu na svinje. Ponekad jednostavno nema šanse da pukneš nego na 2-3 metra udaljenosti. zagi
PH DBK:
--- Citat: fulir - 08. 10. 2013. 20:40:12 ---
--- Citat: velimir - 08. 10. 2013. 17:01:40 ---
--- Citat: PH DBK - 08. 10. 2013. 15:04:06 ---a šta je trebao ??????
--- Kraj citata ---
Ništa, sjest zapalit i gledat kako Krmača kida kolegu !
--- Kraj citata ---
O da krmača krmača forumaši moji sa puzdrom na trbuhu jojjjjjj tužno tužno....
--- Kraj citata ---
jakooo..
gperic:
Možda se radi o dvospolcu, a možda i nije divlja svinja
rol
perop:
--- Citat: velimir - 08. 10. 2013. 17:01:40 ---
--- Citat: PH DBK - 08. 10. 2013. 15:04:06 ---a šta je trebao ??????
--- Kraj citata ---
Ništa, sjest zapalit i gledat kako Krmača kida kolegu !
--- Kraj citata ---
teaa
U ovakvoj situaciji manje je bitno je li krmača ili vepar nema se to kada vidjeti kod ranjene životinje koja napada u trku. Da je kolega lovac pokraj pokušao pucati mogla se lako dogoditi situacija "oba su pala" i lovac i ranjeni vepar. Ovaj se lovac dobro snašao a onaj pokraj jedino je mogao pucati samo da je vepar prošao dalje. Da je ovaj drugi lovac pokušao pucati kada su se vepar i lovac poravnali to bi bilo smrtno opasno.
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju