Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > VIDEO FILMOVI o LOVU

Koliko blizu je dosta?

<< < (6/7) > >>

gperic:
Eto, meni to nije ništa čudno i nesvakidašnje. Ovakvih uleta sam imao mislim četiri. U tri slučaja sam riješio svinju, a četvrti pomogao kolega u blizini.
Za sada su jaja čitava, mislim na moja.

sus scrofa:
Sudjelovao sam u lovu u kojemu je kolegu lovca iz Jankovaca srušio ranjeni vepar te ga počeo razvlačiti po oranju. njegova sreca je ta sto je kundakom puške uspio vepra odbiti od prepona. koju sekundu poslije kada se razjareni "bik" sklonio od lovca drugi ga je kolega odstrijelio. Za napomenuti je, u trenutku kada je vepar srušio lovca, tik uz njega bio je ovaj drugi lovac koji je samo mogao gledati i čekati priliku da se vapar skloni tj da mu dodje u sigurnu zonu za hitac. d6. Takvi slučajevi su relativno česti u lovu na DS posebice kada su iste ranjene.

PH DBK:
dovoljno !

velimir:

--- Citat: gperic - 09. 10. 2013. 11:07:49 ---Eto, meni to nije ništa čudno i nesvakidašnje. Ovakvih uleta sam imao mislim četiri. U tri slučaja sam riješio svinju, a četvrti pomogao kolega u blizini.
Za sada su jaja čitava, mislim na moja.

--- Kraj citata ---
Vidim strašno sam vas uzrujao napisavši krmača  sor ali nebitno jer htjeo sam reči da ipak kolega kolegi ako to jesu trebao bi priskočiti u pomoč u ovakvim slučajevima, eto i sam kažeš da u četvrtom slučaju pomaže kolega u blizini.
Možda ja živim u nekom drugom svjetu i nisam u pravu....

Fratt:
Osobno nebi pomislio pucati u takvoj situaciji,preopasno su poravnati za uputiti hitac...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju