sljedeca slika je nekaj kaj stvarno ne volim vidjeti ali se desi. nije lose kad se desi u sredini procesa jer se da popraviti, ali na gotovom nozu, sve je jednostavno "za baciti".
kad sam zakalio noz sve je izgledalo super ali kad je krenulo brusenje na hladno, brusni papir, kamen...odjedanput pukotina izmedu celika i zeljeza, nije se dobro zavario...pasmatermilumajkuisveostalo!!
nema veze...tjesim se, ko radi taj i grijesi. da nebude totalni promasaj, buduci da je sve ostalo bilo kako spada, improvizirao sam drsku i odlucio ga testirati.
obleka od debele spage mu je bas dobro legla, iznenadilo me kako mu "pase", vjerujem da cu nekaj iskombinirat u buducnosti sa tim...vidio sam par takvih primjeraka ali tek sad me, kad sam to vidio na njemu privuklo.
uglavnom, test je bio jednostavan. naostriri ga da brije sa jednim kutom ostrenja i presjeci komad hrasta 4x4cm i to dva puta, pa da vidim da li i dalje brije.
zadatak je preso bez pol muke, barem on, meni ruka jos uvijek vibrira:D mislio sam i dalje sijec ali je sreo metalnu konzervu, pa se test nastavalja kad dobim volje da ga naostrim ponovo. sve u svemu, ja sam zadovoljan. samo da napomenem, jezgra je od lezaja.