Evo me me opet!
E,ovaj bi ovo, onaj bi ono. Dragi, ako je Dobra kob vaš časopis, a u to ne sumnjmam,jednako kao i moj, kojega s guštom pročitam,i ako ga redovno pročitate,kao što ja radim, iz mjeseca u mjesec, onda su vam suvišna sva pitanja.
Ako lovac,vi ili ja, hoće pročitati neki tekst o uzgoju divljači ili pak slično, ima brate lovačkog štiva i izvan naše Dobre kobi. Zašto nam služe, uostalom,lovačke knjige, posegnite za lovačkom literaturom, ima je, napretek!
A šta mislite za koga se piše Dobra kob!? Stručnjake,ili za prosječno obrazovanog lovca!! Hajte vi prodajte časopis !! Lako je Lovačkom vjesniku,. kojega često uspoređšujete sa Dobrom kobi,koji "zaradi" iz džepa lovaca 15 milijuna kuna ,a daje nam 10 - deset - brojeva godišnje!
I ja bih radio takav list !
Tako je kad Ðuro dijeli tuđe novce, tj. novce hrvatskih lovaca. za to imamo ono što imamo,bolje nismo ni zaslužili !
U Dobroj kobi promovirana je posebna rubrika Osmatračnica,što znači da gleda "s visoka" na lovačke dogodovštinme. Očito je neki nisu shvatili kao rubriku lovačke latinštine, sitnih događaja među lobcima, s puno zajebancije,što i priliči lovcima. O ozbiljnome ima dosta,doista dosta ozbiljnoga štiva.
Podržavam Osmatračnicu !
Oglasi su jedno,a štivo drugo. Lovačkom vjesniku ne trebaju oglasi, zato ih daje zabadava, besplatno,jer Ðuro puni kesu tuđim kunama. Neka zaradi kune pa ih onda dijeli !