Što Ti to znači stariji?
Ja to nisam , iako sam na veliko dobivao lovački kad je urednik bio Bogdan Stopar.
Pokojni Edi iako smo se poznavali i surađivali nije bio u odnosu na Marijana ništa bolji.Po mom sudu Vjesnik je bio najbolji za kratkog uređivanja prerano preminule Mirjane Šilobod , a apsolutno najlošiji za vrijeme kad ga je uređivao TIK (Tihomir Kovačević).
No tu postoji još jedan problem da je u roku desetak godina umrlo 20-tak vrhunskih stručnjaka s područja lovstva ,balistike , prava i umjetnosti koji su redovno surađivali i objavljivali svoje članke i studije u LV-u.
Pri HLS-u postoji tijelo koje se zove Uređivački savjet i koje bi trebalo sukreirati izgled i sadržaj našeg glasila.
20 ih odselilo u vječna lovišta ali se zato 30 drugih pojavilo sa svježim znanjem i iskustvom !
Aliii ....da nije onih mnogih miliona kuna koji se tamo sliju i koje ovi grabe kako ko stigne na dnevnice, honorare, aut. prava, službena putovanja, Izvršne odbore svaki put u drugoj Županiji...
Nema dobri moj kolega pristupa tamo, samo itekako podobnima.
E da, sječam se krajem 96 kad sam sticajem okolnosti vidjeo izvadak iz FINE jednog duznosnika HLS-a iz Dubrovnika.
66.000 'rvackih kuna nu isplačeno za tu godinu.!!!
To ti je onda bilo kao danas x 3
Pa sad pričajmo o kvaliteti LV !
Već davno ga ne kupujem, niti dobivam, povremeno mi susjed dobaci njegov...nemam rijeći
Nekad smo se sprdali kako poćinje TV program u Albaniji..."dobar dan predsjedniće Hoxa"
E tako zapoćinje i završava LV s tim da je 60 % članaka objavio M.L.
Doista čovjek ima neiscrpno znanje.