Na žalost Lovački se vjesnik pretvorio u:
1. Dobar dan gospodine predsjedniče
2. Pozdrav i vama gospodo iz HLS-a
3. Lovci vole jesti i graditi čeke
4. Streljaštvo (svaka čast streljačkim udrugama, ali i sa maslom je previše)
5. Pisanje oda zaslužnim lovcima (zašto ne i preparatorima i njihovim suprugama)
6. Oglasi
7. Oglasi
8. Oglasi
.
.
.
25. Oglasi
Jučer sam ga pročitao za cijelih 7 minuta. Pa dajmo malo mašte. Da li netko može napisati reportažu iz pokojeg lova, posebno iz nekih drugih zemalja npr. Švedska, Finska, Rusija itd. Da li ima netko tko je u stanju obraditi pokoje oružje, pa makar na način kako se obrađuje srneći paprikaš ili jela od zeca, prepelica i sl. Da li se možda u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti može očekivati neki kvalitetniji članak o divljači koja ne naseljava naše krajeve. Vidim da je izbačena rubrika o lovcima diljem svijeta. Šteta, jer to je po meni bilo još nešto što sam pročitao sa užitkom. Više sam od Gorana saznao o Australiji i Novom Zelandu nego što je to itko pokušao napraviti od autora u LV. Afrika, Azija (Mongolija, Kirgistan, Kamčatka), Južna Amerika (prije svih Argentina), Sjeverna Amerika. Pa ljudi moji toliko tema, a na žalost nitko ništa ne poduzima. Da ne govorim da se susjedne zemlje (BiH, Srbija, Slovenija) spominju samo kada treba nešto reći o aktivnostima predsjedništava saveza. Na ovome forumu se ispostavlja da lovci ne znaju prepoznati sačmu po oznakama na patronama, a da o odlikama pojedinih kalibara i ne govorimo. No to sve očito po ocjeni gl. urednika ne spada u bitno za staviti u LV. Mi ćemo i dalje čitati kako su se lovci dobro najeli u Gornjoj Mrkvi, nakon što su odstrelili tri fazana, počastili predsjednika HLS-a koji se slučajno tu našao jer mu je pukla guma na autu, a poslije klope su uzeli čavle i sjekire i sklepali predivnu čeku. Kao što rekoh, ako je i sa maslom previše je.
Pozdrav