Pisati o nekim stvarima o kojima bi mi lovci morali imati uticaja a praktično nemamo a to je Lovački vjesnik,je za mene gubljenje vremena .Več sam pisao o tome ,ali ponovu će ,evo prije nego sam ovo napisao uzeo sam jedan primjerak Lovačkog vjesnika ,slučaj je htio da to bude broj 6/god 2007,listam od naslovnice ,list ima 76 stranica , slike i tisak stvarno su po po kvaliteti papira odlični .što se nebi moglo reci i za tekstove.Po meni to je važno ali nije i presudno,jer listajuči dolazim do 35 stranice a to je več pola tiskovine,tu na 35 stranici pročitam prvi meni zanimljiv tekst: Ante Dundič lovačkoj javnosti prestavlja največu izložbu trofeja muflona.
Znači prvi zanimljiv tekst čitam na 35 stranici ,to je nedopustivo jer bar mene u lovu zanima baš sve ali me ne zanima razgovor da Dečakom,zatim da je Ivica Halapir ponovo presjednik Krapinsko -zag,a Zdravko Vujovič ,Požeško -Slav...,zatim rezultati skupštine LS Ličko -senjske i primorsko goranske,izborna skupština Lovačkog saveza Istarske županije itd.
Eto ja bih samo toliko,pametnom dosta