Ja bih isto pohvalio Lovocuvara kao najboljeg na nasim prostorima ali cu se odvaziti i na pokudu, ali dobronamjernu, nadam se da se nitko nece naljutiti.
Citam/citao sam lovacke magazine iz vecine evropskim zemalja, veci broj americkih, kao i neke australske i novozelandske. U odnosu na njih Lovocuvar jako kaska. Jasni su mi i razlozi zasto je tako, ali ja cu istaknuti samo par stvari koje se mogu ispraviti.
1. Cijena - cijena je definitivno preskupa, treba smanjiti kvalitetu papira i spustiti cijenu.
2. Period izlaska - trebao bi biti mjesecnik
3. Po meni pojedine (vecina) tema nisu dobro razradjene, bolje u jednom broju obraditi 5 tema svaku na 4-5 stranica nego 12 tema svaka na 2 stranice a od toga pola slike. Tako to rade i u LV i DB i nitko s tim nije zadovoljan.
4. Predstavljanje oruzja na nacin kako se to radi u stranim casopisima, bilo je do sada par pokusaja u Lovocuvaru ali po meni ne previse uspjesnih. Znaci prvo teorija, onda streljana, pa onda test u lovu, usporedba sa konkurentima i onda zakljucak autora. Minimum 5-6 stranica sa slikama.
5. Predstavljane/test polovnog oruzja koje je najcesce na nasim prostorima
Ima jos puno toga ali evo samo mojih par zapazanja. Nadam se da se nitko nije nasao uvrijeden, ovo je samo moje opazanje
.