Ne kužim zbog čega hvalite nešto što nevalja. Evo ja otvoreno kažem
živa katastrofa. Naslovnica- nekakva kokoš i odmah ispred nje se ističe logo ERSTE banke
2. strana- navodno nekakovi uzgajivač lovački pasa koji izgledaju kao da su pripremani da stoje u vitrini
pa dalje-Lov srnjaka, pa divokoze, pa lov na vuka u BiH, pa kunići u ENGLESKOJ
(dobro da nisu sa N. Zelanda) itd... pa onda Kinologija, pa Balistika (ej ljudi, udavi čovjek sa Benelli Argo puškom, pa onda sa nekakvim Winchester Supreme balistic tipom zrna itd), pa Sokolarenje, pa Stupičarstvo...
na ovom Stupičarstvu ću se morati malo zadržati jer opisuje jednu dosadnu temu na koji način se pomoću improviziranih stupica u lovištu može kontrolirati povećana populacija štetočina tj. svraka i vrana jer svi znaju da su one najveći predatori i štetočine za jaja i mlade ptiće fazana i trčki i ostale pernate divljači.
Ne kužim zašto bih mi morali štititi nečije mladunce i jaja ako si ih oni sami neznaju zaštititi...
E, jbg sad ste skužili da se zezam, a morao sam malo trznuti poznate nam autore...
Nije mi sa dalo toliko dugo vas "kuhati" gdje bih spomenuo i jednog "škrtog" lovca koji ne želi kupovati municiju u trgovinama već sam puni kod kuće...
Nadam se na mi nitko neće zamjeriti što sam se malo našalio...