Izgleda da mijesamo kruske i jabuke.
meni vise izgleda da ti sve to pomjesa!!!
procitaj prehodne postove ocemu pises i na koji nacin!
Citaj 5 puta sto sam napisao,pa jos jednom da utvrdis. Ako ni tad ne skuzis objasnit cu ti.
Nisam pomijesao nista jer info strucna i znanstvano strucna literatura kod mene nisu pomijesane
Lazare ako imas nesto posalji meni na PM i mozda urednistvo prihvati.
Shandi ako te od lovstva iskljucivo zanima samo oruzje onda ti lovacki magazin pomoci nece.
Radije odi na amazon.com ili sl. te kupi nekoliko knjiga medjutim svake godine izlazi neko doradjeno izdanje tako da ni to nije idealno.
Mene zanima sve, a ne samo oružje. Ne znam po čemu si to zaključio. Svoje znanje o oružju nadopunjujem isključivo knjigama o oružju, a nikako ne lovačkim časopisima, jer bi ovakvim tempom (jedan članak u svakom broju) trebalo pet života da se nešto nauči. Lovački časopis bi trebao biti podjeljen na cjeline Divljač, Lov divljači, oružje i oprema, i kinologija. Za jedan broj od 100 str. kakav je Lovočuvar bilo bi dosta mjesta da se sve obradi. Kako u Lovočuvaru postoji više tema, nemoguće je sve kvalitetno pokriti. Tako je sa svim časopisima koji žele obraditi što više. Meta je očiti primjer toga. Pišu svašta, a ne napišu ništa. A što se tiče volontiranja kod pisanja to spada pod amaterizam, a to je daleko od profesionalnog pisanja i to se naročito vidi u samim tekstovima
Zakljucio sam po tome sto mi se ucinilo da te iskljucivo zanima balistika/oruzje sorry.
Amaterizam, profesionalizam i volonterizam su cesto puta u koliziji koja se naziva entuzijazam.
Ja znam da su najljepsi tekstovi kad te npr. Beretta posalje u besplatan lov u neku drzavu, plati ti sve troskove i dnevnicu.Imas fotografa i kaze ti kako bi clanak trebao izgledati. Takva vrsta profesionalnosti je cisti marketing.
Vjeruj mi da vise vrijedi nesto sto napise neki lovac nego neki profesionalni novinar. Mozda stil i nije tako divan ali je sadrzaj iskren i tocan. Zato rado procitam postove S&L, Noslera,50AE itd.