Dvogled je prevazisao moja ocekivanja i sto ga vise koristim to ga vise cjenim. odlican je rano ujuto i do kasno u noc ali kod nas je svjetlost jaca a horizonti uglavnom siri mada se i u gustom pokazao odlicno. U zimi NZL planina je bio fantastican. Kolimacija perfektna i sad i nakon kupnje, pogled sirok povecanje bistro i efektivno. image i kontrast odlicni u vecini slucajeva. Stojeci citam registracije na autima na 380 m sto mozda ne zvuci nesto strasno ali pogledajte kroz druge dvoglede pa provjerite. Detalji su cisti i vidljivi. laser mjeri brzo i efektivno i kad je divljac/ meta u trku. baterija radi i kad je dosta hladno i kad drugi crkni ili mjerac poludi. lagan je za nositi i ergonomican u ruci pogotovo ako ti je puls nizak. Lovim hodom i prikradanjem a kod nas nema ceka i niej ga tesko nositi i uvijek dobro dodje. ne volim ocjenjivati stvari kroz optiku i dvogled je puno bolji i efektniji. kad mi je vazno koristim ovaj dvogled i spotter za vece udaljenosti ali u vecini slucajeva ovaj dvogled je sasvim dobar. naravno da su drugi kvalitetni dvogledi boljih specifikacija bolji u losem svjetlu kao recimo 15x56 ili 10 x 56 i slicni ali ovaj je za lovca sasvim dobar. Zeiss sa 45 mm objektivom je takodje odlican. premazi su specificni za ovaj dvogled i vise donose plave, zelen i smedje bolje nego neutralno svjetlo i tako isticu kontrast divljaci u prirodi dok se ostali drze neutralnih boja i samo pomazu kolicinu prenesene svjetlosti. Dvogled stima oba oka i jedno mkad namjestis to je to. Ko ronilacka maska to se ne posudjuje i ne dira samo uziva,.
Izdvoji ledja jelena pored stabla drveta gdje se mjesa stotine smedjih i zelenih i vidis konture i vidis kad se grana pomakne na par stotina metara. Boje su ciste a kontrast odlican. padao je i prao sam ga u potoku ali nije pustio vodu.