Nazalost mi lovci smo danas omrzena populacija u drustvu.jer po njima micsamo pucamo i pucamo i jedemo
Poštovani !Jednom sam Vas upozorio na način pisanja i uljuđenu komunikaciju koja treba biti postulat međusobnog razgovora, poštovanja pravopisa, ekavice , ijekavice, narječja , lovačkog "slenga ".
Na žalost moram primijetiti da Vaše uključivanje u teme nemaju dobru podlogu i da se UKLJUČUJETE komentarima koji nemaju Vaš osobni stav, već odaje „šlamperaj „ , tek toliko da se napiše nešto bez obzira na situacije koje su bitne za sve nas poštene i vrijedne lovce i ljude koji su LOVSTVO shvatili kao poslanje u zaštiti i održivom razvoju prirode i okoliša u kojem živimo, te naš zadatak da srnjaci , svinje i jelenska divljač budu ostavština generacijama koja dolaze.
Danas mi je 59-ti rođendan i 41 godina da sam član svoje lovačke organizacije , odnosno saveza ( namjerno malo ) , no dičim se time, da bez obzira na godine života i staža još uvijek kuca lovačko srce ( s dva IM ) ljubavlju za očuvanje divljači i druženje s ljudima koji osjećaju iste strasti i poštovanje spram ljepote prirode ma gdje god bili i živjeli .