Autor Tema: Zbirka ugostiteljskih objekata - dobra kapljica i još bolja papica  (Posjeta: 35615 vremena)

Offline mauser98

• K 100
  • **
Planinarski i lovački dom Jankovac
« Odgovori #105 u: 26. 09. 2012. 20:59:49 »

BISER PAPUČKOG GORJA

U samom srcu parka prirode Papuk nalazi se Planinarski dom Jankovac bogat prirodnim, geološkim, kulturnim, sportskim i drugim sadržajima.

O Jankovcu se zbog iznimne ljepote govori kao o biseru Papuka. Stoljetne bukove šume, predivna jezera, slap Skakavac, samo su neke od znamenitosti Jankovca, a veliki zaljubljenici u prirodu ovdje mogu posebno uživati u miru i tišini koje narušava pjev ptica i žubor potoka. Jankovac je idealno mjesto, kako za odmor i uživanje tako i za rekreaciju, u svako doba godine.

Posjetiteljima Planinarskog doma Jankovac nudi se puni komfor u desetak soba i spavaonica. Dom je stalno otvoren i raspolaže bogatom ponudom jela od divljači i mnogih drugih jela po narudžbi.
http://www.pd-jankovac.com/

Offline pepi2

• K 3000
  • *
  • Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo
    • Lovacka Agencija
Odg: Zbirka ugostiteljskih objekata - dobra kapljica i još bolja papica
« Odgovori #106 u: 27. 09. 2012. 13:23:30 »
Bio sam lani i prekrasno je !

Makar imam bar stotinjak fotografija oko doma Jankovac stavim samo ove tri koje nisu reprezentativne, najbolje da se svatko sam osvjedoci o ljepoti i povjesti samog nastanka sada izletista Jankovac.
I sve drugo sto Papuk pruza za izletnike ..aajooj.  Dolazim i ove jeseni!!

mauser98  d4

Offline mauser98

• K 100
  • **
« Odgovori #107 u: 28. 09. 2012. 15:50:10 »
prosao sam dosta sa skolom i sa faksom terena ali u svom kraju je najljepse zato jankovac  1liga...

Offline JANEZ L

• Moderator
  • K 3000
« Odgovori #108 u: 19. 02. 2014. 11:22:14 »
Lp!

Lovački restauran... ludiloo z10 d1

http://www.fostersbighorn.com/FBH_Web_Site/Home.html

Lovski zdravo
Janez L
...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...

[img width=100 height=99]http://i60.tinypic.com/s

Offline Letonis

• K
  • *
Odg: Hotel Biser- Pag
« Odgovori #109 u: 28. 01. 2018. 20:35:45 »
Dali je bio tko i kakvi su utisci?
Vlasnik je Pero Jelinić - strastveni lovac

Hotel – restoran ''Biser'' smješten je neposredno uz pjeskovitu plažu i udaljen je cca 15 min. lagane šetnje od centra drevnog Paga.

Hotel ima 2 kata, 20 soba, 50 ležaja. Sobe su moderno opremljene. Svaka soba ima kupaonicu, WC, balkon, TV sa 65 strana programa, telefon sa direktnim biranjem, klima uredaj i ventilaciju.

Vila Bisera je smještena neposredno uz hotel, ima 6 soba i 6 apartmana. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni.
Svaka soba ima kupaonicu, WC, balkon, SAT TV sa 65 strana programa, telefon sa direktnim biranjem. Vila i hotel imaju cuvano parkiralište a smješteni su neposredno uz pješcanu plažu.

Prelijepi restoran u staklu omogucava ugodan boravak ljeti i zimi; spojen sa terasom okruženom suptropskim zelenilom, nudi sve vrste svježih morskih specijaliteta kao i neke specificne paške i ostale hrvatske specijalitete.
Ubilo peru danas u africi u lovu na lavove

Offline Mlađan Lovac

• K
  • *
« Odgovori #110 u: 13. 12. 2018. 23:32:39 »
Ako u restoranu imaju dobre fileke ja maznem 2 porcije i to je to..,
Volim ih vise od ikakvog odreska..zena me uvijek zajebava kad smo u nekom fensi drustvu, ja narucim ožujanera od pol kile i fileke d4p

Offline Mlađan Lovac

• K
  • *
« Odgovori #111 u: 13. 12. 2018. 23:37:44 »
I jos obozavam dimljene svinjske jezike u kiselom kupusu sa kuvanim krompirom ali to mi jos samo mater skuva pa me zove  ;D