Može li mi netko objasniti, zašto netko ne napravi sajam i pozove sve puškare naše da se prezentiraju sa svojim radom. Da vidimo tko šta može napraviti.
Dugo, zašto ne bi bili majstori koje izađuju kundake. Pa neka oni stave svoje radove i cijene pa ćemo sigurno lakše doći do informacija.
Treće, di su naši krojački obrti koji rade stvarno ok robu a nekli ne znaju za njih.
Četvrto, imamo i majstore koji rade od kože čuda i vrhunske proizvode, npr. futrole.
i tako ima x takvih tema.
Zašto nitko ne na pravi taj sajam di bi se prezentirao lov, od literatura, škola, obleke, oružja, lovišta, smještaja, hrane i neznam čega svega. Ne razumijem da na sajmu lova prezntiraju citren-a koji je limuzina. Čemu to? Pa kada će netko napraviti sajam di bi sve bilo na jednom mjestu, pa ok,neka nema prodaje oružja i streljiva, ali dajte popust i lako ja dođem u dučan po robu. Ali neka taj popust bude onda 30%, a ne 10%. I o tome bi mogli pisati koliko hoćemo, ali nikada neće to biti kao sajam da možeš neke stvari vidjeti i doči do informacija.
baš me zanima što će i kako će biti za vikend u Zagrebu