Bio i ja u subotu na sat vremena da ne ukinem tradiciju jer volim taj grad, taj sajam, tu zupaniju! Sajam nikad gori! Otkad pratim sajam u Varazdinu jos dok je bio u dvorani Graberje pa do danas, nikad gore! Nastave li organizatori sa ovakvim cijenama sajmisnog prostora(cujem da je uzas) bit ce i gore! Ako netko od utjecajnih ljudi ovo cita, neka pokusa pomoci da taj sajam dodje na razinu na kojoj bi trebao biti! Kettner, puskarnica, oruzarnica.... A nekad njih dvadeset sto se tice lova i oruzja! Da nije oglasa u Lovackom vijesniku i Dobroj kobi, Boze me sacuvaj sto bi znali da ista od oruzja i opreme postoji! Ja lov i oruzje volim i obozavam pa eto pratim to svim mogucim kanalima, ali kad bi netko od pocetnika ocekivao nesto vise na sajmu, gadno bi se razocarao i brzo odustao od svega! Svakako cu otici jos koji put u nadi da ce biti bolje, osjetit miris Drave i pecenih kestena, pojest porciju graha, ali ako ovako nastave, nekad legendarni i "najjaci" LOV, RIBOLOV, PRIRODA I TURIZAM" odlazi u zaborav!