Pomalo se karte otvaraju! To je jadna ekipica koja šalje anonimna pisma HKS-u.
Vrlo rado bihsjeo s vama,pa diskutirao o poštenju!
Ja nemam naviku spominjati tuđe pse i prozivati nekoga poimence na forumu, ali ovo me ne čudi jer o primitivizmu sam već nešto pisao!
Kad ste već toliko jadni pa spominjete moje pse, svi za koje je utvrđeno da su škart ili da čak imaju neku manju manu, maknuti su iz mog dvorišta.
Kuju koju spominjete Barcca Mad Hunter ima isčupan zub, potvrđeno rendgenskom slikom na vet. fakultetu, kuja je već prije toga poklonjena! Kopiju rodovnice ima izvađenu, ali ne zbog mene!! Inače eksterijerno v,v, kuja,. Poklonite vi takvu???
Carlos Mad Hunter, izuzetno eksterijerno kvalitetan mužjak osim šta mu fali zub! Maknut istog tren iz dvorišta.
Kad ste već dobro upoznati sa situacijom kod mene, pohvalite se sa svojim kinološkim umijećem!
Ovime završavam naše druženje na ovom forumu! Moja namjera da razmjenjujemo iskustva i eventualno educiramo one koji manje znaju, te da naučim ono šta ja neznam pretvara se u svađu u koju se uključuju oni koji čitav život samo pričaju, a ustvari nemaju ništa!
Svim dobronamjernim kinolozima puno sreće u budućem radu, a lovcima Dobru Kob!
Ukoliko želite moju funkciju predsjednika KNLTH-a, javite se! 098/410-514, Hrvoje Bartolić, Zagreb