Pozdravljam sve forumaše!
Ja sam lovac i kinolog. Reagiaro sam prema … zato što uvijek sebe uzdiže i svoj novac koji je uložio, a što smo mi ostali neznalice ili kinolozi drugog reda.
Kinologija se negleda kroz novac, nego kroz srce, dušu i veliku ljubav i odricanja zato trebamo na forumu iznosti svoja iskukstva, davat pozitivne savjete drugima i poticati mlade uzgajivače.
Dobra kob
Brate mili-po tvojem obrazlozenju ne vidim drugog razloga za napadanje madhuntera osim starog dobrog hrvatskog jala! To sto je on ulozio puno novaca, mnogo vremena i truda da napravi nesto u kinologiji, je sve samo ne negativno i svi od toga mozemo dobro profitirati kroz kvalitetne pse po koje necemo morati ici na kraj svijeta! Siguran sam da
ne uzgaja pse radi egzistencije i mislim da velika vecina nas nema mogucnosti i nebi bila spremna uloziti toliko truda,vremena i novaca u kinologiju (ja prvi ne
).
Ne vidim kako si ti svojim postom potaknuo mlade uzgajivace i dao im koristan savjet
-sasvim obrnuto-pokazao si im kakav jal i zloba vlada u kinoloziji!
Opcenito lovci znaju biti gori od baba kad je u pitanju ogovaranje posebno su zestoki oni koji nejdu u lov, nego sjede vecinu vremena doma,drze zenu za p...u i u birtiji ogovaraju druge
!
Sto se tice
-ovih pasa vidio sam ih vise puta u lovu-slijedoglasni su, imaju veliku volju za radom, ne ceka ih 5 dana poslije lova i sto me se najvise dojmilo-ne kolju se sa drugim psima i ne gute se na lancu kao 99% terijera koje sam vidio do sad.